UHAPŠEN VOJKAN KRSTIĆ! Afera "Deponija" dobila epilog, lažni humanitarac pao šaka policiji!

Autor:

Hronika

09.02.2022

07:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska policija uhapsila je Vojkana Krstića, vlasnika "Elita Gradnje" jer je državnu zemlju korisio kao deponiju, saznaje Republika.

UHAPŠEN VOJKAN KRSTIĆ! Afera "Deponija" dobila epilog, lažni humanitarac pao šaka policiji!

Foto: ST/N. PANČIĆ/facebook.com/Vojkan Krstić

Vojkan Krstić, koji se u javnosti lažno predstavljao kao humanitarac, završio je u rukama srpske policije zbog sumnje da je zgrnuo milione evra koristeću državnu imovinu kao deponiju.

Ovim je afera koju je prvi otkrio Srpski telegraf konačno dobila epilog.

Prema našim informacijama, Krstić je beogradskim firmama naplaćivao odlaganje otpada, ali umesto u spalionicu u Vinči,  otpad je odlagan na zemljištvu u vlasništvu Republike Srbije.

Kako saznajemo, u velikoj akciji srpske policije pored Krstića uhapšeno je i više drugih osoba zbog sumnje da su učestvovali u malverzacijama.

Podsetimo, Srpski telegraf i Republika prvi su pisali o malverzacijma Vojkana Krstića. Serija tekstova koje smo objavili o neovlašćenom zauzimanju tuđeg poseda i bahatog korišćenje imanja na Čukaričkoj padini, od je napravljena deponija, rezultirali su formiranjem predmeta u tužilaštvu i prikupljanjem dokaza.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Pravda

09.02.2022 14:59

To je onaj fini gospodin koji je pretio po Kumodrazu da ce biti krvi do kolena ko se pobuni protiv njegove divlje deponije.