JEZIVI DETALJI SILOVANJA NA KARABURMI: Dok se manijak iživljavao nad devojkom uspela nekako da pozove druga

Autor: Republika

Hronika

21.01.2022

15:40

Devojka (22) koju je, u noći između srede i četvrtka, osumnjičeni D. D. (31) presreo na Mirijevskom bulevaru, odveo iza zgrade, skinuo golu i zatim, kako se sumnja, silovao, uspela je u jednom trenutku da se domogne mobilnog telefona i da pozove svog druga O. B. i zamoli ga za pomoć.

JEZIVI DETALJI SILOVANJA NA KARABURMI: Dok se manijak iživljavao nad devojkom uspela nekako da pozove druga

Republika.rs

Momak je istog trenutka pozvao policiju, a patrola sa Palilule je na osnovu opisa uhapsila osumnjičenog.

- Dok se silovatelj iživljavao nad njom devojka je uspela da sačuva svoju trezvenost i pozove najboljeg druga. Kada je D.D. čuo šta je uradila, dao se u beg. Međutim, ubrzo smo ga uhapsili na osnovu opisa. Zapomaganje devojke čule su i komšije koje su se pojavile na mestu dešavanja - tvrdi izvor blizak istrazi za "Telegraf".

Okupljeni građani pomogli su devojci da se obuče. Zbog svega što joj se izdešavalo, pozvana je ekipa Hitne pomoći.

Podsećanja radi, beogradska policija uhapsila juče sat nakon ponoći D. D. zbog sumnje da je silovao devojku. On se u Tužilaštvu branio "da je bio pijan i da se ničega ne seća". Tužilaštvo je za njega predložilo pritvor do 30 dana.

- Devojka je na saslušanju ispričala da se šetala Mirijevskim bulvarom u četvrtak oko ponoći kada joj je sa leđa prišao njoj nepoznati momak. Na silu ju je odvukao u drugu ulicu i iza zgrade je napastvovao. Prvo joj je pocepao garderobu, zatim tražio da ga oralno zadovolji i pokušao da je siluje. Istraga će utvrditi još detalja i na osnovu toga formirati predmet - kaže izvor.

(Republika/Telegraf)

Komentari (1)

Loading