BURAN VIKEND U NOVOM PAZARU: Policija isključila iz saobraćaja šestoricu vozača, najpijaniji imao 1,70 promila alkohola

Autor:

Hronika

07.02.2022

15:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripadnici saobraćajne policije u Novom Pazaru su, od petka do ponedeljka, isključili iz saobraćaja šestoricu vozača koji su vozili pod dejstvom alkohola ili psihoaktivnih supstanci.

BURAN VIKEND U NOVOM PAZARU: Policija isključila iz saobraćaja šestoricu vozača, najpijaniji imao 1,70 promila alkohola

Foto: MUP Srbije

Policija je noćas, oko 3 sata, na raskrsnici ulica Veljka Vlahovića i Oslobođenja isključila iz saobraćaja dvadesetpetogodišnjeg vozača "pasata" i tridesetdvogodišnjeg vozača automobila "BMV" koji su se, upravljajući sa 1,17 i 0,41 promila alkohola u organizmu, sudarili. Sinoć oko 22 časa, patrola je u mestu Mur zaustavila tridesettrogodišnjeg muškarca iz Zubinog Potoka, koji je vozio "golf" sa 1,70 promila alkohola u organizmu, a oko ponoći u Ulici Meše Selimovića tridesetsedmogodišnjeg vozača takođe "golfa" koji je imao 1,25 promila. U Tutinu je u petak, oko 23 časa, zatečen dvadesetosmogodišnjak iz ovog grada koji je upravljao automobilom "BMV" pod dejstvom kanabisa.

Prilikom pregleda vozila, policija je pronašla manju količinu marihuane, kao i kod njegovog dvadesetšestogodišnjeg suvozača. Takođe, u Tutinu iz saobraćaja je isključen dvadesetsedmogodišnji muškarac koji je upravljao "golfom" pod dejstvom kanabisa, a u Novom Pazaru dvadesetdvogodišnjak koji je vozio "audi" pod dejstvom benzodijazepina, navedeno je u saopštenju PU Novi Pazar.

Vozačima koji su vozili sa više od 1,20 promila alkohola u organizmu ili pod dejstvom psihoaktivnih supstanci određeno je zadržavanje do 12 časova, a protiv sve šestorice vozača će biti podnete prekršajne prijave iz Zakona o bezbednosti saobraćaja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading