ANĐELA KOLIMA DRUGARICE ODVELA U SMRT! Preti joj 12 godina ROBIJE

Autor:

Hronika

03.02.2022

19:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Viši sud u Vranju Anđeli Stoilović je na predlog tamošnjeg VJT odredio pritvor zbog mogućnosti da utiče na svedoke i prikrije dokaze, ali i zbog uznemirenja javnosti izazvane nesrećom čiji je vinovnik a u kojoj su smrtno stradale dve devojke,a jedna lakše povređena.

ANĐELA KOLIMA DRUGARICE ODVELA U SMRT! Preti joj 12 godina ROBIJE

Foto: Tanjug/D.STANKOVIĆ

Nesreća se desila 29. januara pred svitanje nadomak Vladičinog Hana, na povratku devojaka kući u Predejane, iz noćnog provoda. 

Advokata Boško Žurić je za Republiku detaljno objasnio i da je visina zaprećene kazne sudiju za prethodni postupak navela da Stoilovićevoj odredi pritvor. 

Republika

Foto: Privatna arhiva

Boško Žurić

 - Prema navodima Višeg suda u Vranju postoji sumnja da je osumnjičeni vozač izvršila teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja iz člana 297 stav 2 u vezi sa članom 289 stav 1 Krivičnog zatvora za koje je propisana kazna zatvora od dve do 12 godina, obzirom da je u toj saobracajnoj nesreci stradalo dvoje lica nastradalo, te da mu je sud odredio pritvor zbog postojanja okolnosti koje ukazuju da bi boravkom na slobodi mogao uništiti, sakriti ili izmeniti dokaze, ili uticati na svedoke, kao i zbog toga sto mu se stavlja na teret krivicno delo za koje je propisana kazna zatvora preko 10 godina, a način izvršenja tog dela i težina njegove posledice su doveli do uznemirenja javnosti  koje moze ugroziti nesmetano vodjenje krivičnog postupka - precizirao je advokat Žurić.

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading