VRAĆALI SE SA ŽURKE PA STRADALI! Detalji stravične saobraćajne nesreće kod Vršca! MLADI FUDBALERI SE UDAVILI U KANALU! (VIDEO)

Autor:

Hronika

17.01.2022

16:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dvojica devetnaestogodišnjih fudbalera Marian Marić i Kristian Mioško poginuli su u stravičnoj saobraćajnoj nesreći u Vlajkovcu kod Vršca.

VRAĆALI SE SA ŽURKE PA STRADALI! Detalji stravične saobraćajne nesreće kod Vršca! MLADI FUDBALERI SE UDAVILI U KANALU! (VIDEO)

Foto: printscreen

Mladići stradali u saobraćajnoj nesreći kod Vršca

Kako nezvanično saznaju mediji, do tragedije je došlo kada je Kristian za volanom "reno megana" hteo da odveze kući svog druga Marijana.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

Automobil je prednjim delom sleteo u kanal Dunav - Tisa - Dunav, a dvojica tinejdžera su se udavila, nezvanično saznajemo.

 

Auto se kretao iz pravca Uljme, izleteo je na početku mosta sa kolovoza, probio ogradu i završilo u kanalu.

Kako nezvanično saznaju Novosti, mladići su pre tragedije bili na nekoj kućnoj žurci u Vršcu, gde obojica žive, iako nisu iz tog grada. Potom su odvezli drugaricu u obližnje selo Zagajica, a po povratku kući završili u kanalu. Vozili su desnom stranom puta, a onda su, iz zasada nepoznatih razloga, prešli na levu stranu, probili ogradu mosta i upali u DTD.

Oba mladića su trenirala fudbal. Marian je rodom iz sela Jasenovo i igrao je za fudbalski klub Ripensija iz Temišvara. Bio je jedinac. Kristian je igrao za seoski klub iz Vlajkovca, a rodom je iz susednog sela Zagajica. Imao je mlađu sestru.

- Bili su dobri momci. Družili smo se, igrali fudbal zajedno. Danas bismo Kristijanu slavili rođendan. Žalosno je to što se desilo. Svi smo zatečeni – rekao je Mioškov klupski drug.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
ZAvram

17.01.2022 22:13

Осим јаука, шта друго да се каже..? Младости и снаго наша, због чега све чешће, неопрезно и незнано, журиш на пут без повратка?