POGINULA ŽENA, MUŠKARAC TEŠKO POVREĐEN! Stravična saobraćajka kod Niša! OD SILINE UDARCA BANDERA IŠČUPANA IZ ZEMLJE! (FOTO)

Autor:

Hronika

16.01.2022

13:14

U stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se jutros oko 3 sata dogodila kod žutog mosta u blizini sela Mramor poginula je žena S.S.(51) iz sela Pejkovac kod Žitorađe.

POGINULA ŽENA, MUŠKARAC TEŠKO POVREĐEN! Stravična saobraćajka kod Niša! OD SILINE UDARCA BANDERA IŠČUPANA IZ ZEMLJE! (FOTO)

Prinskrin

Suvozač S.M. (50) iz sela Krušce je zadobio tom prilikom teške telesne povrede.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

- Još se ispituje uzrok saobraćajne nesreće. Žena je bila na na mestu vozača, a istragom će se utvrditi zašto je udarila u ogradu puta - rečeno je Kuriru u policiji.

 

Ova tragedija dogodila se u Topličkog partizanskog odreda u blizini skladišta razne robe.

- To je puklo kao grom iz vedra neba. Onda se čula neka škripa. Ma, jezivo. Policija se stvorila odjednom tu i blokirali su ceo taj deo. Neko od kolega ovde je zvao Hitnu pomoć, a čuli smo odmah da na žalost ima mrtvi - rekao je jedan od čuvara skladišta.

Na licu mesta se vidi da je udar bio izuzetno jak. To se uočava po tome što je bankina razvaljena, a betonska bandera u koju je žena udarila je prepolovljena. Od siline udarca bandera je iščupana iz zemlje.

- S.M. je primljen u Urgentni centar sa politraumama, svestan je, komunikativan i trenutno traje dijagnostika povreda - rečeno je u Univerzitetsko Kliničkom centru.

Ovaj deo puta prema gde se dogodila nesreća je bio zatvoren za saobraćaj do 6 sati zbog uviđaja.

Komentari (0)

Loading