TRAŽI SE PAS MEGI! Porodica Kruševljanina nastradalog u saobraćajki traga za ljubimcem koji je bio sa njim u trenutku nesreće!

Autor:

Hronika

10.01.2022

09:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porodica Miloša P. (40) iz Kruševca, koji je nastradao u teškoj saobraćajnoj nesreći, traga za porodičnim psom koji je bio sa svojim vlasnikom gotovo do poslednjeg trenutka.

TRAŽI SE PAS MEGI! Porodica Kruševljanina nastradalog u saobraćajki traga za ljubimcem koji je bio sa njim u trenutku nesreće!

Foto: Printskrin

- Zamoliću sve Miloševe prijatelje da mi pomognu da pronađem Megi, našeg psa, koja je sa nama od rođenja naše ćerke, da je vratim kući. Bila je sa njim neposredno pre saobraćajne nesreće. Ako neko bude imao neku informaciju neka me kontaktira - napisala je supruga nastradalog na društvenim mrežama.

Vozač automobila marke "reno" sa kruševačkim tablicama iz za sada neutvrđenih razloga izgubio je kontrolu nad vozilom usled čega je došlo do prevtanja automobila.

Miloša P. su iz smrskanog vozila izvukli pripadnici Vatrogasno-spasilačke jedinice, ali je nažalost od posledica teških povreda kasnije preminuo na odeljenju Opšte bolnice Kruševac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading