ODLOŽENO SUĐENJE BRAĆI RAKOČEVIĆ: Filipov ubica se smejao u sudnici

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Braći Rakočević - Petru, Urošu i Radovanu, danas je u Višem sudu u Beogradu odloženo suđenje za ubistvo Filipa Lepojevića na Banjici koje se desilo 5. septembra 2020. godine, zbog odsustva sudije koja vodi predmet, Ane Trifunović Đuričković.

ODLOŽENO SUĐENJE BRAĆI RAKOČEVIĆ: Filipov ubica se smejao u sudnici

Foto: ST/N. MANDIĆ

Na ročistu se prvi put pojavila Filipova majka Marija Šel, koja se prošli put nije odazvala na sudski poziv, kao i tinejdžeri Aleksa Đ. i Ivan N., koji su kobnog dana bili sa ubijenim momkom u kolima.

I ovog puta braću Rakočević je u sudnici čuvao veliki broj policajaca. Trojica su sedela izmedju njih na optuženičkoj klupi, a još šestoro njih je bilo raspoređeno po celoj prostoriji.

Filipov ubica Petar, za razliku od proslog suđenja kada je plakao, bio je vidno raspoložen, pa se u jednom trenutku i glasno nasmejao bez razloga, dok se pričalo o sudnici u kojoj će biti sledeće ročište.

Ono je zakazano za 3. mart, a zamenica sudije koja nije došla, opomenula je Filipovu majku i svedoke, da se smatraju pozvanim ovim usmenim putem, jer pismeni neće dobiti.

Podsetimo, na prethodnom suđenju 29. novembra 2021. braća su davala svoje iskaze, a Petar je naglasio da mu nijedan prst nije bio na obaraču i da je pištolj sam opalio.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading