PETORICA OSUMNJIČENIH ZA UBISTVO ĐOKIĆA OSTAJU U PRITVORU: Nastavlja se istraga monstruoznog ubistva porodice iz Aleksinca

Autor:

Hronika

14.01.2022

15:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Goranu Džoniću, prvoosumnjičenom za ubistvo porodice Đokić, njegovim sinovima Milanu i Stefanu kao i braći Milošević danas je produžen pritvor na još 30 dana. Ovakvu odluku doneo je Apelacioni sud jer nakon tri meseca o tome ne odlučuje Viši sud u Nišu.

PETORICA OSUMNJIČENIH ZA UBISTVO ĐOKIĆA OSTAJU U PRITVORU: Nastavlja se istraga monstruoznog ubistva porodice iz Aleksinca

Foto: Facebook

Goran Džonić osumnjičen da je ubio porodicu Đokić

- Naši branjenici braća Milošević su kako je dokazano imali alibi tako da je apsolutno nepotrebno da borave iza rešetaka, a samo zato što ih je prvoosumnjičeni povezao sa tim zločinom da bi sebi smanjio krivicu - navode advokati braća Magdelninić.

Filip Domazet, zastupnik braće Džonić takođe je ranije naveo da su je boravak njegovih klijenata iza rešetaka nepotreban, a to je Kuriru rekla i njihova majka Suzana Džonić.

- Tužiteljka je na bolovanju, a u međuvremenu su se pojavili novi svedoci koji moraju da budu ispitani tako da su njih četvorica zadržani da ne bi uticali na svedoke - kaže jedan od ljudi iz istrage.

Za sada nema dokaza da su braća Milošević, ali ni Džonić učestvovala u monstruoznom zločinu kada je 27. septembra ubijena tročlana porodica Đokić, a potom i spaljena, prenosi Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading