OMETANJE ISTRAGE? JAVILA SE ŽENA KOJA TVRDI DA IMA "DAR": Vidim da je Matej živ, da mu je povređena noga i da nije u dobrom stanju

Autor:

Hronika

09.01.2022

08:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za Matejom Perišem (27) iz Splita, koji je nestao u noći između 30. i 31. decembra u Beogradu, već 10 dana traguju svi, od policije, porodice, prijatelja i građana, a sada se pojavila i proročica Sandra Skender iz Zagreba, koja tvrdi da se obratila hrvatskoj policiji i ponudila svoju pomoć!

OMETANJE ISTRAGE? JAVILA SE ŽENA KOJA TVRDI DA IMA "DAR": Vidim da je Matej živ, da mu je povređena noga i da nije u dobrom stanju

Foto: Ilustracija/Društvene mreže/Republika

Naime, Sandra, koja je povratnica iz Australije, je na svom Fejsbuk profilu prekjuče napisala status, navodeći "da je Matej Periš živ, da je u nekom starom tunelu i da vidi još mnogo detalja".

Ušao u veliki tunel

- Ja od malena imam sposobnosti, između ostalog i da vidim ljude na daljinu. S policijom u Australiji sam sarađivala u pronalasku nestalih osoba. Opisala bih im šta vidim, a oni bi mi pokazali mapu i zajedničkim snagama bismo došli do tražene osobe. Pronašli smo zajednički četiri osobe - navela je Sandra na početku svoje bizarne objave, a zatim dodala:

Foto: Printscreen/Društvene mreže

 

- Od trenutka nestanka Mateja Periša vidim mnogo detalja. Za pronalazak njega kao nestale osobe najbitniji su ovi - bežao je i skrivao se, što ste i sami kasnije utvrdili kroz nadzorne kamere. Vidim da je u jednom trenutku išao niz stepenice i ušao u jedan veliki tunel. Trčao je unutar njega. Koliko vidim povredio je nogu. Skrenuo je desno u jedan stari tunel. Vidim da je jako star i u blizini je kanalizacija. Ja vidim da je on još uvek živ, ali nije u dobrom stanju - piše u objavi.

Izvor Kurira kaže da nije poznato da li je policija prihvatila pomoć vidovnjakinje, ali je činjenica da je Sandra juče obrisala svoju objavu sa Fejsbuka.

- Kada god je neki misteriozni slučaj u pitanju, u njega se uključuju razni stručnjaci, vidovnjaci i detektivi željni pažnje, ali pitanje je koliko oni mogu da pomognu. Veoma je loše ometati istragu i bacati neko drugo svetlo na veoma ozbiljnu istragu. Ipak treba pustiti policiju, tužilaštvo i nadležne institucije da rade svoj posao, jer oni najbolje znaju - objašnjava sagovornik Kurira upoznat sa slučajem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (2)

Loading
Sara

09.01.2022 10:12

Ne verujem u te stvari, ali ne bih zanemarila činjenicu da se u blizini Beton hale, nalaze ulazi u lavirint laguma... indikativno je što neko, ko ne poznaje Beograd, pominje takav ambijent, u kojem se, navodno, nalazi Matej. Najmanji je problem proveriti beogradsko podzemlje; manji od "češljanja" Save i Dunava, čisto da se otkloni i ta mogućnost, da je siroti Matej nekako tu zalutao.

Nije istina

09.01.2022 13:29

Pogledajte malo bolje stvarni video gdje silazi niz stepenice pokraj Savanove. Spustio se niz par stepenica a zatim se prebacuje lijevo preko ograde. A ispod tog je beton moze se skociti. Niste snimak dobro pogledali.