ODLAZI NA MISE I MOLITVE: Srbija se rasplakala na reči kako se majka Mateja Periša bori sa tragedijom

Autor:

Hronika

08.01.2022

11:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija danima pretražuje Savu i Dunav sa okolinom, ali za sada nema nikakvih informacija o nestalom mladiću iz Splita Mateji Perišu

ODLAZI NA MISE I MOLITVE: Srbija se rasplakala na reči kako se majka Mateja Periša bori sa tragedijom

Foto: Republika.rs

Dok u Beogradu policija neprestano radi na tome da ga pronađe, u njegovom rodnom gradu Splitu su svi zabrinuti i nadaju se da će im se Matej vratiti živ.

Kako prenosi "Kurir", svi Splićani saglasni u tome da je dobar momak, a u domu Mateja Periša je veoma tužna atmosfera. Matejevi baka i deka su zaplakali dok su razgovarali o nestalom mladiću, a Matejeva majka se, kako prenose, za sada najbolje drži dok je situacija u Splitu dramatična.

- Njegova majka odlazi na mise i molitve. Obilazi splitske katedrale i veruje da će Mateja pronaći živog. Mnogo ljudi se okuplja u splitskim katedralama, molitva je pojačana, zvone zvona na svakih sat vremena. Situacija u Splitu je dramatična. Svi očekuju nove vesti iz Beograda. Majka i dalje gaji nade da će joj naći sina i da će se on pojaviti živ - prenosi "Kurir".

Republika

Foto: Printscreen/MUP Hrvatske

 

Prethodno je preneseno da je Matejeva majka najređe kod kuće i da sve svoje vreme koje može provodi u crkvi.

Matej Periš (27) iz Splita, podsetimo, nestao je u noći između 30. i 31. decembra nakon izlaska iz beogradskog kluba "Gotik" kad mu se izgubio svaki trag. Policija, uključujući i ronioce Žandarmerije, danima pretražuje Savu i Dunav i okolinu jer se na snimcima nadzornih kamera vidi da je nakon izlaska iz kluba u jednom momentu sišao niz stepenice na keju i to navodno sa namerom da obavi nuždu, i dalje je njegova sudbina nepoznata.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading