OGLASIO SE MENADŽER KLUBA IZ KOG JE NESTAO MLADIĆ IZ SPLITA! Potraga za njim još traje, prijatelji očajni: NEĆEMO ODUSTATI!

Autor: Republika

Hronika

02.01.2022

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čovek koji je želeo da ostane anoniman, a koji se predstavio kao menažder kluba "Gotik", rekao je medijima da se te noću u pomenutom lokalu nije dogodila nijedna incidentna situacija.

OGLASIO SE MENADŽER KLUBA IZ KOG JE NESTAO MLADIĆ IZ SPLITA! Potraga za njim još traje, prijatelji očajni: NEĆEMO ODUSTATI!

Foto: MUP RH, Privatna arhiva

Još nema vesti o nestalom Mateju Perišu

Potraga za mladićem iz Splita, Matejom Perišom (27), koji je sinoć nestao nakon što je poslednji put viđen u klubu "Gotik" u beton hali gde je izašao sa prijateljima, nastavlja se i dalje, a sada se o tom slučaju oglasio i menadžer pomenutog kluba. 

Prema njegovim rečima, policija je bila juče u klubu i uzela snimke sa sigurnosnih kamera.

- Ni do kakvog incidenta u klubu nije došlo ni u jednom trenutku, bilo je sasvim normalno veče - istakao je on za "Blic", ne želeći da otkrije svoje ime i prezime. 

Prijatelji nestalog Periša za njim nastavljaju potragu, priznavši da su umorni, ali i prestravljeni.

- Tragamo za Matejom već dva dana neprestano, umorni smo, ali nećemo odustati -  poručili su oni .

A da se u klubu ništa neobično nije dogodilo, potvrdio je i drugi Matejin drug.

- Na ulazu su nam se činili sumnjivi mladići koji su tu stajali, saznali smo kasnije da su neki navijači. Ali ništa nam nisu dobacivali, niko nas nije dirao - istakao je on za "Blic" i potvrdio da su i drugovi sami pretražili svaki kutak kluba u kome su bili to veče, ali da nigde ništa sumnjivo nisu pronašli.

Podsetimo, u noći između četvrtka i petka, odnosno 31. decembra oko 2.30 gubi se svaki trag mladiću iz Splita Mateju Perišu (27). On je sa svojim društvom došao u Beograd na doček Nove godine, a danas je, kako je najavio, u Beograd stigao i njegov otac kako bi pokušao da nađe svog sina. Od trenutka nestanka, Mateju je isključen mobilni telefon. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Zemunka

02.01.2022 14:34

Imam sina nesto mlađeg. Razbolim se trenutno kad mi se ne javlja na pozive, a ostane po svu noć van kuće vikendom. Pogotovo sad po zimi usred kovida. Mogu misliti kako je porodici. Bog ga sačuvao, molim se da je negde gde uziva sa lepom devojkom i da je zaboravio na vreme i obaveze. Amin! 😭🙏

Odgovori 87 7