SRBIJA VEĆ DEVET DANA TRAGA ZA ALEKSOM (21)! Veruje se da je živ, ako ga vidite odah pozovite policiju!

Autor:

Hronika

06.01.2022

12:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Već deveti dan traga se mladim Kruševljaninom Aleksom Stankovićem (21).

SRBIJA VEĆ DEVET DANA TRAGA ZA ALEKSOM (21)! Veruje se da je živ, ako ga vidite odah pozovite policiju!

Foto: Printscreen

Aleksa Stanković nikad ranije nije odlazio od kuće

Aleksa je poslednji put viđen 28. decembra oko 9.30, ispred zgrade u kojoj živi.

U početku mu je telefon povremeno uključivan, dok je sada u potpunosti isključen.

Aleksina sestra Dijana istakla je da je njen brat povučen, te da je svoje slobodno vreme najviše provodio ispred kompjutera.

- Aleksa nigde ne radi i jako je povučen i miran. Uopšte ne odlazi u kafiće i diskoteke. Vreme provodi kod kuće, igra igrice i ima virtuelne prijatelje. Nema društvo da bismo mogli da pomislimo da je izašao sa njim - rekla je ona ranije.

Aleksa je sa sobom poneo sva svoja svedočanstva i diplome, pasoš i ušteđevinu od 200 evra, te je zbog toga sumnja da je možda "tipovan" za rad u inostranstvu.

Ipak, prema sumnji policije on se nalazi negde u Beogradu, ali porodica napominje da on u glavnom gradu nema ni prijatelje ni poznanike. 

- Da li mu je neko nešto ponudio, obećao mu posao u inostranstvu, da li je naseo na neku lažnu priču, ne znam. Nismo sigurni, ali nam liči da je tako - kaže njegova porodica.

Aleksa je u trenutku nestanka imao crnu jaknu, crnu trenerku i crne pantalone. Ukoliko ga primetite, kontaktirajte ovaj broj telefona 060 5399 700 ili pozovite najbližu policijsku stanicu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading