MUP se oglasio o NOVIM INFORMACIJAMA vezanim za nestalog Mateja Periša

Autor:

Hronika

06.01.2022

09:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije i Više javno Tužilastvo u Beogradu jedini daju i davaće zvanične informacije o potrazi za nestalim državljaninom Hrvatske, Matejem Perišom, rekao je danas Tanjugu viši javni tužilac u Beogradu Nenad Stefanović.

MUP se oglasio o NOVIM INFORMACIJAMA vezanim za nestalog Mateja Periša

Foto: Republika.rs

Sve druge informacije koje se pojavlju u medijima nisu zvanične, niti potvrđene, jer ovo tužilaštvo u saradnji sa MUP-om aktivno učestvuje i usmerava potragu nestalim mladićem, kazao je on.

U cilju pronalaska nestalog, donete su naredbe za izuzimanje snimaka sigurnosnih kamera, kao i naredbe za veštačenje DNK profila sa mesta gde je mladić viđen poslednji put.

Preduzimaju i sve druge neophodne radnje u cilju rasvetljavanja navedenog događaja.

O novim okolnostima i saznanjima do kojih se bude došlo u toku potrage, javnost će biti blagovremeno obaveštena, saopštili su juče iz Višeg javnog tužilaštva.

Potraga za mladićem i dalje traje, a tužilaštvo je u stalnom kontaktu sa policijom.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Đoka

06.01.2022 14:58

Okolnosti i saznanja ne treba kriti. Već 9 dana ne znamo pravu istinu.

Vlada

06.01.2022 15:13

Nikakve nove informacije ne daju.

Odgovori 10 2
lala

06.01.2022 19:14

dragi boze da ga nadju zivog . ali prizjate da su uzimali antifetamine spid ice i ko zna sta i koakin. beograd je pun toga. i onda je dobio halcunacije i snagu i hiperaktivnost i trcao je ka oda ga neko goni . kada je dosao do obale save skocio je misleci da je more i da ce pobeci dmeonima koji su ga progonili. da smo mi otisli sa sovim drustvom i nedaj boze da nekoga niej iblo sat uzbunu bi digli a ne ignrisalti 12 sati. halo da li ste normalni. svi njegovi drugovi su se cisitli od droge i alkohola pa onda prijavili nestanak znaic bas ih briga za nejga mozda je jadna plutao i cekao pommoc u tom vremenu. niko ga niej kidnapovao . nikome on nije vazan niti je trebao pretpostavljam.... zao mi je momka lai hiljade srba se bode nestalim u hrvatskoj i nevidim njihovom ''vulina''' da ih trazi a ni srpskog vulina. ko trazi nestale srbe. pokrenite to pitanje. idemo . aleksandre pitaj hrvate gde su nestali srbi da otvore to i traze i nadju ih zakopane po jamama i ubijene.... zelim da nadjete momka zivog i zdravog ali mala je verovatnoca ..... nazalsot ali pronadjite jaden nestale srbe u hrvatskoj

Odgovori 11 7
Soni

11.01.2022 19:59

@lala - Rešenje prolema vam se nalazi u Klubu ,ne u Savi.Tražite gaj po zmijarnicima i štekovima "navijača" obezbedjenja......jer jej bilo svadja sa obezbedjenjem i te kako.Niko od prisutih ne sme da pisne, jer će mrak da ga proguta. Tu su uglavnom stare mušterije razvratai bluda, droge i dr.dr. Sve u pritvor pa dok ne propevaju ....Gazdu kluba,menadžerku,ionako je ju staartudala lažnu izjavu, "navijače".oezbedjenje, konobare sve...nkog ne štedeti....gadovi Samo da je živ i zdrav njegovoj porodici.