MATEJ SAT VREMENA BIO U "ŠPANSKOJ KUĆI"?! Novi detalji kretanja nestalog Splićanina!

Autor:

Hronika

04.01.2022

21:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema nepotvrđenim informacijama, Matej je tokom svog lutanja oko Beton hale bio sat vremena u "Španskoj kući".

MATEJ SAT VREMENA BIO U "ŠPANSKOJ KUĆI"?! Novi detalji kretanja nestalog Splićanina!

Foto: ST/V.Lukić, N. Mandić, Facebook

Mladić iz Splita Matej Periš (27) nestao je pre pet dana, a još uvek se sklapaju kockice u vezi sa njegovim nestankom. Delić po delić se slaže slagalica o tome šta se dešavalo nakon njegovog izlaska iz kluba "Magacin", bivšeg kluba "Gotik". Matej je u lokalu u Beton hali bio sa dugovima, a u 2.30 časova u noći između 30. i 31. decembra su ga poslednji put videli.

Nekoliko sigurnosnih kamera, sa video-nadzora na okolnim objektima, zabeležilo je Matejevo kretanje.

Prema nepotvrđenim informacijama, Matej je tokom svog lutanja oko Beton hale bio sat vremena u "Španskoj kući", prenose Novosti.

Kako je ranije objavljeno, Matej Periš je žurno izleteo iz kluba "Magacin", a onda je trčao ulicama oko Beton hale pun sat. Nakon pretrčana skoro tri kilometra Matej se navodno sat vremena krio u "Španskoj kući". 

Republika

Foto: e/stock

Potraga za nestalim Matejem

Poslednji snimak navodno pokazuje kako je Matej Periš ušao u Savu u blizini Brankovog mosta, te je potraga proširena u reci i na to područje. Za Matejem tragaju i ronioci Žandarmerije, koji su se danas priključili akciji.

Da podsetimo, kuću bez krova smeštenu u Ulici Braće Krsmanović 2, neposredno uz bedeme Brankovog mosta, staru skoro 140 godina, Beograđani znaju kao "Špansku kuću.

Nekadašnja zgrada Pristaništa podignuta je oko 1880. godine u duhu akademske arhitektonske prakse 19. veka. U to vreme bio je to jedan od najreprezentativnijih objekata Savske padine, palata sa podrumom, prizemljem i spratom. Naziv "Španska kuća" je kolokvijalan iz novijeg vremena i njegovo poreklo nije poznato.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (6)

Loading
Andelka Olah

06.01.2022 14:12

KAKO I SA ČIME JE UTVRDJENO DA JE MATEJ BIO 1 SAT U ŠPANSKOJ KUCI

Odgovori 18 4
Suzana

06.01.2022 22:47

@Andelka Olah - Na osnovu kamera koje beleze vreme

Ana

13.01.2022 09:20

@Andelka Olah - Pogledaj snimak,veoma jasan.Čuči podbočen stisnutom pesnicama.

Nema logike

12.01.2022 11:26

da je neko neprekidno trčao pa odjednom čuči sat vremena u Španskoj kući u majici kratkih rukava. Šta bi on tu radio? Možda mu je baš tu neko naudio, a onda neko sličan izašao i otrčao sa mobilnim do Savanove da bi naveo na krivi trag....