ODMAH SAM ZNAO DA NEŠTO NIJE U REDU! Otac nestalog mladića iz Splita očajan: MOLIM VAS, POMOZITE!

Autor: Republika

Hronika

02.01.2022

07:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Periš, otac mladića iz Splita Mateje Periša koji je u novogodišnjoj noći nestao u Beogradu od kada mu se gubi svaki trag, najavio je da će doći u Srbiju.

ODMAH SAM ZNAO DA NEŠTO NIJE U REDU! Otac nestalog mladića iz Splita očajan: MOLIM VAS, POMOZITE!

Foto: facebook.com/printscreen

Nenad i Mateja Periš

Otac je, kako prenose mediji, već stupio u kontakt sa službama koje su uključene povodom ovog misterioznog nestanka i nada se da će se u Split vratiti sa sinom.

- Kad mi je Matejev prijatelj preko ćerkinog Instagrama zatražio broj mobilnog nakon dočeka Nove godine, odmah sam znao da nešto nije u redu, a naročito kada mi je rekao da je Matejev telefon isključen - ispričao je za hrvatske medije Nenad.

 

 

U želji da što pre pronađe nestalog sina, Nenad Periš podelio je vest o nestalom sinu i na društvenoj mreži Fejsbuk u kojoj je napisao "Pomozite mi molim vas".

Kako je juče ispričao za hrvatski medij, dobio je mnogobrojne pozive srpskih službi, hrvatske ambasade kao i svojih prijatelja koji su se angažovali u potrazi za nestalim mladićem.

- Nemerljivu mi pomoć u ovim teškim trenucima daju moji stari prijatelji iz Beograda - bivši vaterpolista Igor Milanović i državni sekretar za sport Srbije Darko Udovičić koji su angažovali sve snage i resurse u potrazi za mojim sinom. Zvali su me i iz ambasade u Beogradu, iz beogradske policije... Mediji svakog trenutka i tamo i u Hrvatskoj objavljuju informacije i fotografije mog Mateja. Izuzete su kamere iz tog kluba "Gotik", gde je viđen oko dva i po iza ponoći - naveo je on.

Nesrećni otac bio je kaže protiv toga da mu sin za doček ide u Beograd ali zbog ostalog društva ga je na kraju pustio.

- Mateju je ovo bio prvi put da ide u Beograd i, da vam pravo kažem, nisam bio ni sada za to da ide baš tamo čekati Novu godinu. Ali, išao je s prijateljima koje zna još iz osnovne škole pa mi je ipak bilo nekako lakše - naveo je.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
ja

02.01.2022 10:49

Daj bože da se sve završi dobro

Odgovori 40 1