KO ODLAZI, KO OSTAJE? Terzić OTKRIVA - četiri ponude na stolu Zvezde, a evo šta kaže o statusu Borjana i Rodića!

Autor:

Sport

01.01.2022

09:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić je otkrio da u ovom trenutku postoje interesenti za četvoricu igrača šampiona Srbije, ali i da se planira dovođenje stranca na poziciji desnog beka.

KO ODLAZI, KO OSTAJE? Terzić OTKRIVA - četiri ponude na stolu Zvezde, a evo šta kaže o statusu Borjana i Rodića!

Foto: Starsport

Crveno-bele očekuje rekontrukcija tima, klub je već napustio Aleksa Vukanović, ugovor je istekao i Slavoljubu Srniću, dok se ne računa na igrače poput Aksela Bakajoka i Loisa Dionija. 

Terzić je otkrio da su na "Marakanu" stigle četiri ponude i da se one razmatraju.

- Imamo ponude za Nikolića i Petrovića, ali nismo zadovoljni. To su ponude koje nas ne zadovoljavaju u ovom trenutku, juče je stigla ponuda i za Erakovića, koji se nametnuo kao oslonac ekipe. U finišu prvenstva je pokazao da ima karakter da igra pod pritiskom na visokom nivou, što i jeste intencija omladinske škole Crvene zvezde. Ima ponuda i za Lazetića, koji je najinteresantniji igrač, pre svega zbog godina, al to je zbog onoga što sam već rekao o evropsom tržištu- rekao je Terzić za "Arenasport" i potom dodao:

- Ima Zvezda boljih igrača od njega, al nema mlađih. Ne govorim nikad o imenima klubova, ali najzainteresovaniji su klubovi iz Italije.

Terzić je poručio da je namera kluba da zadrži Milana Borjana i Milana Rodića, pa se nada da će se u skorije vreme dogovoriti sa obojicom. Borjan je tražio raskid ugovora pošto bi želeo da ode u inostranstvo, dok Rodiću ugovorna obaveza ističe za samo šest meseci.

Republika

Foto: Starsport

Milan Rodić u duelu sa Zdjelarom

- Rodić je najduže od svih nosilaca ovde. On je od početka tu i razumem da je došlo do zasićenja, da želi da ode u inostranstvo, da negde drugde završi karijeru da bi sebi i porodici obezbedio egzistenciju. Ipak, mi ćemo učiniti sve što je do nas da ga zadržimo. Levog beka nije lako naći, vidimo da i reprezentacija kuburi sa bekovima. Nije lako naći igrača na toj poziciji, pogotovo što smo limitirani sa četiri stranca na terenu. Ja se nadam da ćemo se dogovoriti sa Rodićem i da će ostati, ali ukoliko ne uspemo, želim mu svu sreću, zadužio je klub i naći ćemo adekvatnu zamenu.

Šampion Srbije je odlučio da pronađe desnog beka među stranim igračima...

- Mi smo konstatovali da ne možemo da nađemo domaćeg kvalitetnog desnog beka koji može da odgovori kriterijumima Zvezde. Imamo uži spisak i nadam se da ćemo kroz sedam-osam dana rešiti pitanje desnog beka, stranca- rekao je Terzuć za "Arenasport".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading