ZVEZDAN TERZIĆ UZBURKAO STRASTI: Pecnuo Partizan, pa OTKRIO do kada ostaje na "Marakani"!

Autor:

Sport

31.12.2021

09:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić je poručio Partizanu da ne slavi prerano titulu i otkrio do kada namerava da ostane na "Marakani".

ZVEZDAN TERZIĆ UZBURKAO STRASTI: Pecnuo Partizan, pa OTKRIO do kada ostaje na "Marakani"!

Foto: Starsport

Milorad Vučelić i Zvezdan Terzić

Partizan na zimskoj pauzi ima pet bodova više od Crvene zvezde, a Zvezdan Terzić je u intervjuu za "Mozzartsport" imao poruku za "večitog" rivala.

- Pet bodova nije malo, posebno ne bi bilo malo da nema derbija. Međutim, ako želimo da budemo šampioni moramo da pobedimo Partizan. A i ako ne želimo da budemo šampioni opet moramo da pobedimo Partizan. Derbi je nešto što znači Zvezdi i navijačima. Imamo dva meča protiv večitog rivala ispred sebe i jednostavno moramo da pobedimo u tim mečevima. Mislim da smo najbolji i s pravom verujemo da ćemo pobediti. Vidim da su u Partizanu slavili, da su počeli da otvaraju šampanjac, ali i oni imaju pritisak. Treba da se održe na toj poziciji, da odbrane prvo mesto. Mimo derbija, ima još mnogo da se igra, devet mečeva osnovnog dela, plus će utakmice u plej-ofu biti značajno teže. Jeste da imaju veliku prednost, ali bolji smo i verujem da će derbiji odlučiti- rekao je Terzić za "Mozzartsport".

Republika

Foto: E-Stock/K. Sulejmanović

Zvezdan Terzić

Funkcije generalnog direktora ne želi da se odrekne.

- Apsolutno ne nameravam. Želim da ostanem ovde u Zvezdi do kraja karijere, do penzije, pa i posle toga. Svestan sam da mogu da ostanem u Zvezdi samo zahvaljujući dobrim rezultatima. Podigli smo lestvicu očekivanja, imamo naše snove, svesni smo da možemo da ih ostvarimo samo kvalitetnim radom svih struktura. Mene ovde drže samo dobri rezultati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading