HOROR U LOZNICI, TINEJDŽER U ŠKOLI PRETIO UČENICI DA ĆE JE UBITI, PA NASRNUO I NA PROFESORE! Maloletnica na meti osamnaestogodišnjaka!

Autor: Republika

Hronika

30.12.2021

11:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zastrašujući incident dogodio se u lozničkoj školi, a morala je da interveniše i policija.

HOROR U LOZNICI, TINEJDŽER U ŠKOLI PRETIO UČENICI DA ĆE JE UBITI, PA NASRNUO I NA PROFESORE! Maloletnica na meti osamnaestogodišnjaka!

Foto: youtube.com/KissFM Media

Ilustracija

Policija je u Loznici, brzom akcijom, uhapsila S. M. (18) iz tog grada neposredno nakon što je juče, kako se sumnja, ušao u učinionicu u jednoj srednjoj školi i počeo da preti učenici (17) da će je ubiti.

Takođe se sumnjiči da je, potom, verbalno i fizički napao dvoje profesora i jednog zaposlenog koji su pokušali da ga smire, prenosi Blic. 

Zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivična dela nasilničko ponašanje i ugrožavanje sigurnosti, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Loznici, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će uz krivičnu prijavu biti priveden tužiocu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Pravda

30.12.2021 12:43

Dobro mu namestiti bubrege pendrekom a i njegovim roditeljima koji ga nisu vaspitali