SOMBORSKI UBICA ROBIJAO I JER JER PRETIO JAVNOM TUŽIOCU: "ČUVAJ SINA, ŽENU, PA SEBE"! Cure stravični detalji o čoveku koji je pušten na slobodu, iako se znalo da je opasan!

Autor: Republika

Hronika

30.12.2021

07:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkriveno je i kakve je brutalne pretnje Zdravko Goranović, koji je ubio surpzgu i dve ćerke, a zatim presudio sebi, upućivao zameniku osnovnog javnog tužioca u Somboru.

SOMBORSKI UBICA ROBIJAO I JER JER PRETIO JAVNOM TUŽIOCU: "ČUVAJ SINA, ŽENU, PA SEBE"! Cure stravični detalji o čoveku koji je pušten na slobodu, iako se znalo da je opasan!

Foto: youtube.com/printscreen

Ilustracija

Somborac Zdravko Goranović (59), koji je juče u porodičnoj kući usmrtio suprugu Miru i dve ćerke, Anabelu i Anu, a zatim izvršio samoubistvo, od ranije je poznat policiji, a kako saznaje ’’Blic’’, on je 2010. godine osuđen na godinu i po dana zatvora zato što je pretio zameniku osnovnog javnog tužioca u Somboru.

Kako je tada saopštilo Republičko javno tužilaštvo, u dvorištu kuće u dvorištu porodične kuće zamenika osnovnog javnog tužioca u Somboru u kartonskoj kutiji od obuće pronađena je kopija ručne bombe pored koje je bila zalepljena preteća poruka.

- Optužio si nevinog čoveka. Imaš još vremena da ispravno postupiš. U protivnom, prvo materijalna šteta, a onda idemo dalje. Čuvaj prvo sina, pa ženu, a i sebe. Sledeći put u paketu može biti nešto eksplozivno. Razmisli ozbiljno o svemu - pisalo je u poruci koju je otkrio tužiočev trinaestogodišnji sin.

Pre nego što je sin pronašao kutiju sa porukom i replikom bombe, nepoznati muški glas je telefonom pozvao kućni broj telefona tužioca i pitao dete "da li je tata kod kuće". Kada mu je dete odgovorilo da nije, muški glas mu je rekao da izađe u dvorište i da pogleda u crvenu kutiju, na kojoj je bio navedeni tekst.

Brzim i efikasnim radom Policijske uprave u Somboru, pronađen je i uhapšen osumnjičeni za pretnje Zdravko Goranović iz Sombora, protiv koga je zamenik javnog tužioca ranije podigao optužni predlog zbog krivičnog dela neovlašćeno držanje eksplozivnih materija.

On je zbog tog incidenta bio u zatvoru godinu i po dana, a pre par dana je pušten iz pritvora gde je bio zbog sumnje da je počinio krivično delo nasilje u porodici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading