JOŠ JEDAN SLUČAJ NASILJA U ŠKOLI: Nastavnik oplaveo učenika u Nišu!

Autor: Republika

Hronika

25.12.2021

14:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog sumnje da je 60-godišnji nastavnik Osnovne škole "Bubanjski heroji" u Nišu udario 14-godišnjeg učenika u holu te škole, policija će protiv ovog prosvetnog radnika, po nalogu Osnovnog tužilaštva, podneti prekršajnu prijavu.

JOŠ JEDAN SLUČAJ NASILJA U ŠKOLI: Nastavnik oplaveo učenika u Nišu!

Foto: pixabay.com

Iz škole navode da je pokrenut disciplinski postupak.

Prema nezvaničnim saznanjima, nastavnik je udario učenika u utorak, 21. decembra, a kako je došlo do toga nema informacija ni iz škole, ni iz policije.

Republika

Foto: Photo by Kat J on Unsplash

Nastavnik udario učenika u školi u Nišu, ilustracija

Direktorka škole Verica Radenković navodi da je bilo "izvesnog incidenta". Kaže da je disciplinski postupak u toku, ali o detaljima nije želela da govori zbog zaštite podataka učenika i nastavnika, ali i zato što je sve, kako je rekla, u fazi dokazivanja, prenosi Telegraf.

Podsetimo, nedavno je u Osnovnoj školi "Gojko Drulović" u Novoj Varoši došlo do incidenta kada je prema rečima oca sedmaka te škole nastavnik napao njegovo dete. Više o tome pročitajte OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Spoca

25.12.2021 17:36

Pozlatile ti se ruke