POZNATO STANJE DEVOJČICA KOJE JE UDARIO AUTOMOBIL U RUMI: Jedna zadobila teške povrede, prevezena za Beograd

Autor:

Hronika

13.12.2021

12:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedanaestogodišnja devojčica zadobila je teške telesne povrede, a njena trinaestogodišnja drugarica je lakše povređena kada je na njih jutros na pešačkom prelazu u blizini Zmaj Jovine škole u centru Rume naletelo vozilo "opel korsa" kojim je upravljao za sada neimenovani Rumljanin star 55 godina.

POZNATO STANJE DEVOJČICA KOJE JE UDARIO AUTOMOBIL U RUMI: Jedna zadobila teške povrede, prevezena za Beograd

Foto: nsuzivo.rs

Kako saznaje Blic u Opštoj bolnici u Sremskoj Mitrovici, devojčica je dovezena u tu ustanovu sanitetom Doma zdravlja Ruma i tamo je nakon detaljne dijagnostige utvrđeno da ima prelom leve nadlaktice.

- Devojčica je primljena u svesnom stanju sa povredom ruke. Izvršena je detaljna dijagnostika i utvrđeno je da je reč o prelomu leve nadlaktice. Devojčica je komunikativna i u stabilnom stanju transportovana je u Beograd u Institut za majku i dete radi sanacije povrede - kažu u Opštoj bolnici u Sremskoj Mitrovici.

U policiji kažu da će protiv vozača biti podneta krivična prijava nadležnom tužilaštvu zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading