LEKARI OTKRILI U KAKVOM JE STANJU ŽENA IZ LESKOVCA KOJU JE BIVŠI MUŽ KRVNIČKI IZBO NOŽEM

Autor:

Hronika

05.12.2021

10:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veru S. (29), majku troje maloletne dece iz sela Vinarce, odskoro nastanjenu u Donjoj Lokošnici, juče oko devet sati ujutru bivši nevenčani suprug D. Z. (28) izbo je nožem više puta u čekaonici dečjeg dispanzera u Leskovcu dok je čekala na pregled sa dvojicom dečaka novog partnera Marijana V., s kojim živi.

LEKARI OTKRILI U KAKVOM JE STANJU ŽENA IZ LESKOVCA KOJU JE BIVŠI MUŽ KRVNIČKI IZBO NOŽEM

Foto: Ilustracija: Republika.rs, Tanjug/Rade Prelić, MUP Srbije

Nož

Nesrećna žena zadobila je povrede opasne po život i mnogo je iskrvarila već na licu mesta, gde su joj odmah u pomoć pritrčale medicinske sestre, dok je ona vrištala uplašena za svoj život.

Vera je u kritičnom stanju oko podneva primljena na intenzivnu negu grudne hirurgije Kliničkog centra u Nišu, gde je prebačena iz Opšte bolnice u Leskovcu.

- Zbog brojnih i dubokih uboda u predelu grudnog koša i probijene plućne maramice, usled kojih je obilno krvarila, povređena žena je prevezena kao hitan slučaj u Niš u Klinički centar - rekli su za Srpski telegraf iz Opšte bolnice u Leskovcu, gde je prvovremeno zbrinuta.

Branila se rukama i nogama

Napadnuta žena je, prema rečima medicinskog osoblja, pokušala da se odbrani i molila je bivšeg da je ne povredi, ali on je bio neumoljiv.
- Žena je mlatila rukama i nogama pokušavajući da se zaštiti, ali napadač je bio raspomamljen i ispovređivao je nožem suda, po rukama, nogama i grudnom delu. Strahota je bilo videti je toliko povređenu - ispričao je naš izvor.

Napadač nesrećne žene njen nevenčani suprug iz sela Vinarce odmah je uhapšen, a uplašenu decu čoveka s kojim ona živi odskoro preuzeo je njihov otac, koji je bio u blizini dispanzera i ubrzo čuo za događaj, te je policiji predočio da je Veru napao njen bivši nevenčani muž D. Z. Policija je uspela da manijaka odmah nađe i uhapsi.

Republika

Foto: Tanjug/J. PAP

Nesrećna žena u kritičnom stanju prebačena u bolnicu

- Bivši muž je nasrnuo na jadnicu pred decom njenog novog partnera Marijana, s kojim živi duže od pola godine. Žena je sedela u čekaonici i čekala s dečacima da ih doktor prozove i pregleda, kad je njen bivši uleteo s nožem u rukama i pomahnitalo počeo da je ubada. Govorio joj je da je kurva jer je ostavila svoju decu i muža i otišla kod tuđe dece i drugog čoveka da o njima brine. Sve se izdešavalo munjevito, napadač je izubadao ženu svuda po telu, dok je ona vrištala. Medicinske sestre su potrčale da pomognu ženi u lokvi krvi i brzo su organizovale njeno prebacivanje u leskovačku bolnicu - ispričao je Dragan C. iz Donje Lokošnice za Srpski telegraf.

Komšija: Ne znamo je dobro

U prvi mah meštani Donje Lokošnice čuli su da je njihov komšija Marijan napao Veru u dečjem dispanzeru, ali su brzo saznali da je to učinio njen bivši partner.

- Prvo smo čuli da je Marijan napao nožem tu novu ženu koju još i ne poznajemo dobro i nije nam bilo svejedno jer znamo da ga je žena koja ga je napustila početkom ove godine prijavila za nasilje i da je pobegla od njega u sigurnu kuću. Posle smo saznali da ta Vera ima troje dece i da ih je ostavila kod muža, koji je sada fizički nasrnuo na nju i životno je ugrozio - rekao je M. S. iz Donje Lokošnice.

Uhapšenom nasilniku određeno je zadržavanje i on će u narednih 48 sati biti izveden pred nadležnog tužioca zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju, saopštili su iz PU Leskovac.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading