DECA SEDELA NA KLUPICI I GLEDALA HOROR! Bivšu ženu izbo 10 puta! DETALJI JUTROŠNJEG NAPADA U LESKOVAČKOM DOMU ZDRAVLJA!

Autor: Republika

Hronika

04.12.2021

19:01

Muškarac iz okoline Leskovca D. Z. (28) godine deset puta je ubo nožem bivšu vanbračnu suprugu V. S. (29) u holu dečijeg dispanzera dok su deca sedela na klupi ispred ordinacije lekara.

DECA SEDELA NA KLUPICI I GLEDALA HOROR! Bivšu ženu izbo 10 puta! DETALJI JUTROŠNJEG NAPADA U LESKOVAČKOM DOMU ZDRAVLJA!

unsplash.com

Kako "Blic" saznaje, ona se preudala i jutros je vodila svoje pastorke kod lekara.

Pre ovog krvavog pira njih dvoje su viđeni kako se raspravljaju u hodniku i tu raspravu čula je jedna od sestara u prolazu ali nije znala, niti mogla da pomisli šta će uslediti. Nešto kasnije, začuo se vrisak i videla je ženu u lokvi krvi.

- Kada smo izašli iz ordinacije sestra i ja, videli smo jako krvarenje iz levog uha. Uboda je bilo u predelu stomaka i posekotina na levoj strani lica. Naše je bilo najpre da zaustavimo krvarenje iz uha dok je stigla hitna pomoć - priča dežurni dečiji lekar Dragan Stojanović.

Prema njegovim navodima, žena je kod lekara dovela dečake koji idu šesti ili sedmi razred i drugog dečaka za koga je bio siguran da ide u treći razred osnovne škole.

Direktor Opšte bolnice u Leskovcu Nebojša Dimitrijević kaže za "Blic" da je žena dovezena u veoma lošem stanju.

- Imala je 10 uboda nožem po celom telu i po licu. Ali su naši lekari uspeli da saniraju sve povrede i njeno zdravstveno stanje se prati - kaže Dimitrijević.

Napadač uhapšen

Policija je uhapsila 28-godišnjeg muškarca osumnjičenog da je jutros u hodniku Dečjeg dispanzera u Leskovcu napao jednu ženu.

"Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu su brzom akcijom uhapsili D.Z.(1993) iz okoline Leskovca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju", saopštila je Policijska uprava Leskovac.

Osumnjičenom je po ovlašćenju Višeg javnog tužilaštva određeno zadržavanje do 48 sati i on će uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužiocu, dodaje se u saopštenju.

Komentari (0)

Loading