ŠOK TERAPIJA U ŠOK SOBI! Medicinsko osoblje uhvaćeno kako ZLOSTAVLJA pacijenta - ono što su uradili na kraju je SRAMOTNO! (VIDEO)

Autor:

Vesti

06.04.2024

06:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na videu se vidi žena, koja je identifikovana kao deo medicinskog osoblja, kako viče na pacijenta koji leži u krevetu.

ŠOK TERAPIJA U ŠOK SOBI! Medicinsko osoblje uhvaćeno kako ZLOSTAVLJA pacijenta - ono što su uradili na kraju je SRAMOTNO! (VIDEO)

Foto: shutterstock

Stravičan incident u srpskoj bolnici šokirao je javnost nakon što se pojavio video na društvenim mrežama koji prikazuje medicinsko osoblje koje napada pacijenta u krevetu. Snimak je izazvao ogorčenje i osude širom društva.

Na videu se vidi žena, koja je identifikovana kao deo medicinskog osoblja, kako viče na pacijenta koji leži u krevetu. Žestoko verbalno napadajući pacijenta, žena koristi uvrede i agresivne tonove prema njemu. Ovaj neprihvatljiv prizor izazvao je burne reakcije i osudu javnosti, koja je izrazila šok i bes zbog postupanja medicinskog osoblja prema pacijentu.

 

 

Reakcija na video bila je hitna i oštra. Lokalne vlasti su odmah reagovale obećavajući da će istražiti incident do kraja. Ministarstvo zdravlja je objavilo zvaničnu izjavu osuđujući ovakvo ponašanje i obećavajući da će preduzeti sve neophodne korake kako bi se utvrdile odgovornosti i sankcionisali počinioci.

Ovaj događaj podseća na važnost poštovanja i humanog postupanja prema pacijentima u zdravstvenim ustanovama. Takvo ponašanje medicinskog osoblja nije samo neprihvatljivo već i suprotno osnovnim principima medicinske etike i profesionalnog kodeksa.

Javnost očekuje brzu i efikasnu reakciju nadležnih organa kako bi se osigurala odgovornost za ovaj užasan incident i kako bi se sprečili slični slučajevi u budućnosti. Pacijenti zaslužuju da budu tretirani sa poštovanjem, empatijom i profesionalnošću u svakom trenutku, bez obzira na okolnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading