(FOTO) ITALIJANSKA POLICIJA NA NOGAMA: Srbin ukrao "ferari" i "nisan" vredne 300.000 EVRA

Autor: S. STEPANOVIĆ

Hronika

16.11.2021

17:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Italijanska policija traga za Srbinom (42) zbog krađe tri luksuzna automobila, koje je prošle nedelje sa saučesnicima ukrao u Švajcarskoj i dovezao u Vićencu. Dva vozila marke "ferari 458" i "nisan GT-R", vredne 300.000 evra, su pronađena, dok se za trećim, kao i za kradljivcima još uvek traga.

(FOTO) ITALIJANSKA POLICIJA NA NOGAMA: Srbin ukrao "ferari" i "nisan" vredne 300.000 EVRA

Foto: Polizia Stradale

SBPOK je italijanskim kolegama u četvrtak javila da imaju saznanje da su ukradena luksuzna vozila verovatno na teritoriji Vićence i "karabinjeri" su se odmah bacili u akciju. Obilazili su oblasti u kojima žive Srbi, a onda su neki od njih i praćeni. 

Foto: Polizia Stradale

 

U četvrti San Lazaro ubrzo su pronađeni nestali "ferari" i "nisan", i to nedaleko jedan od drugog, na parkinzima privatnih kuća. Na "ferariju" su preko originalnih bile postavljene lažne registarske tablice.

Italijanski istražitelji pokrenuli su intenzivnu potragu za srpskim državljaninom i njegovim saučesnicima, kao i za trećim nestalim vozilom visoke klase.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading