SASLUŠANA DŽONIĆEVA SUPRUGA: Nisam znala da ima pištolj, nikakve znake nervoze nije davao

Autor: Republika

Hronika

16.11.2021

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žena Gorana Džonića, Suzana Džonić, bila je jedan od pet svedoka koji su danas ispitani u Višem javnom tužilaštvu u Nišu u okviru istrage ubistva porodice Đokić iz Aelksinca.

SASLUŠANA DŽONIĆEVA SUPRUGA: Nisam znala da ima pištolj, nikakve znake nervoze nije davao

Foto: ST/N. PANČIĆ

 

Ona je, kako Kurir saznaje, rekla da kritične noći nije primetila nikakve razlike u ponašanju svog muža, koji joj je te večeri rekao da ide u ribolov.

- Nisam znala da moj suprug ima pištolj. Te noći, a ni sledećeg dana, on nije pokazivao nikakve znake nervoze ili uznemirenosti. Andrija i Mladen Magdalenić, branioci braće Milošević podneli su žalbu na njeno svedočenje i to objasnili rečima da je supruga Gorana Džonića bila tri puta u poseti osumnjičenom Goranu, te je njeno sadašnje svedočenje moglo da bude dogovoreno.

- Ona je bila vrlo pristrasna, verovatno da bi zaštitila supruga. Rekla je da nije znala da on ima pištolj, a nije ni primetila da je te večeri promenio odeću - kaže Mladen Magdalenić.

Pored nje, svdočili su i Momčilo Aritonović, otac pokojne Gordane, kao i kum ubijenog Gorana Đokića, Zoran Stojković, i još dve muške osobe koje su bile u bliskim prijateljskim odnosima sa Goranom Đokićem. Nastavak saslušanja zakazano je za četvrtak sledeće nedelje.

(Republika/Kurir)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading