NIŠTA NIJE SLUTILO DA ĆE DOĆI DO TRAGEDIJE! Istraga jezivog samoubistva u streljani: Mladić od instruktora tražio JEDNU STVAR!

Autor:

Hronika

29.10.2021

20:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle samoubistva u streljani u centru Beograda koje se dogodilo pre četiri dana, policija je zbog istrage oduzela snimke unutar objekta i nakon toga ga zapečatila.

Republika

Foto: pexels.com

Foto: Ilustracija

Kako se navodi, mladić Nikola B. (25) iz Beograda došao je u streljanu kako bi pucao, a za njega je bio zadužen pomoćnik instruktora Z. M. Mladić je tražio da puca iz "gloka".

- Ušli su u boks. Ništa nije ukazivalo da će do tragedije doći. U jednom trenutku N. B. je, posle nekoliko ispaljenih hitaca, tražio da pogleda metu i tako se uveri koliko je precizan. Tada je pomoćnik inspektora uzeo od njega "glok" koji je držao u ruci i stavio ga na pult kako bi otišao po metu - počinje priču izvor.

Međutim, Nikola B. je iskoristio trenutak kada je instruktor pošao po metu, uzeo je pištolj sa pulta i krenuo ka mestu gde su mete.

- Sve se dogodilo u nekoliko sekundi i niko nije mogao tragediju da spreči. Nikola B. je "glok" prislonio na slepoočnicu i ispalio metak. Odmah je pao na pod. Očevici ovog jezivog događaja odmah su pozvali Hitnu pomoć i policiju - objašnjava izvor blizak celom slučaju.

Nikola B. je prevezen u Urgentni centar gde je preminuo sat vremena kasnije.

Inspektori su tokom istrage saslušali vlasnika streljane B. B., zaposlene Z. M., A. P. i V. K. kao i dvojicu momaka koji su pucali u boksovima.

SOS telefon za pomoć osobama koje razmišljaju o samoubistvu

Broj 0800/ 309-309 je SOS telefon koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva - lekari Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević". Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

(Republika, Blic.rs)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading