INSTRUKTORI SU DALI SVE OD SEBE, ALI NIKOLI NIJE BILO SPASA: Izvor otkrio kako se odgirala krvava drama u beogradskoj streljani!

Autor: Republika

Hronika

26.10.2021

12:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladić Nikoli B (25) izvršio je samoubistvo u jednoj beogradskoj streljani, a instruktori su dali sve od sebe da ga održe u životu, saznaje Republika.

Republika

Foto: twitter.com/Roy Karat

Pištolj, foto: Ilustracija

Kako saznajemo, Nikola B. bio je redovno je dolazio u streljanu, ali ništa nije ukazivalo da će dići ruku na sebe.

- Nikola je normalno pucao, kao i svaki put ranije kada je dolazio u streljanu. Ništa, al ništa nije ukazivalo da će odjednom otrčati i pucati sebi u glavu - objasnio je naš izvor.

Kako on ističe, instruktori i zaposleni odmah su intervenisali pokušavajući da održe mladića u životu do dolaska Hitne pomoći.

- Kada je Hitna pomoć, mladić je prevezen u Urgentni centar, ali nažalost, tamo je preminuo - navodi naš izvor.

Podsetimo, u istoj teretani dogodila se tragedija i 2016. godine. 

Miloš, koji ovde redovno dolazi, pucao je iz svog pištolja. Ništa nije ukazivalo na tragediju. Međutim, kad je završio jednu seriju, za trenutak je zastao. Ostali strelci su mislili da menja šaržer s municijom ili da se odmara. Međutim, on je iznenada pištolj prislonio sebi na slepoočnicu. Odjednom se čuo pucanj i samo je pao na zemlju. Ležao je u lokvi krvi, glava mu je bila gotovo razneta - rekao je izvor iz istrage tada.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading