OVO JE MANIJAK IZ RANOVCA: Ćerku (12) silovao na lokalnom groblju, SVE PRIZNAO U POLICIJI! (FOTO)

Autor: Adelarda POPOVIĆ

Hronika

27.10.2021

14:44

Vest da je otac monstrum iz sela Ranovac kod Petrovca na Mlavi silovao ćerku (12) dobila je epilog, pošto je monstrum sve priznao u policiji.

Profimedia, Facebook

Silovatelj iz Ranovca (u krugu)

Prema do sada raspoživim informacijama, maloletna devojčica se žalila po školi da je otac zlostavljao, pa je škola pozvala policiju.

Zlostavljenje je, kako je Republika već pisala, trajalo mesecima unazad, a kap koja je prelila čašu nakon čega je devojčica odlučila da se poveri u školi, dogodio se preksinoć.

Prema nezvaničnim infromacija, on je sve priznao u policiji, a da je reč o predatoru, potvrđuje i njegov Fejsbuk profil. 

printscreen

Silovao ćerku: Monstrum iz Ranovca

Prema našim informacijama, on je na toj društvenoj mreži prijatelj sa oko 1.000 devojaka, a nekima od njih komentarisao je slike i slao eksplicitne fotografije.

- Slađan je stalno slao poruke devojkma po Fejsbuku i nudio se kao ljubavnik. Mene je u privatnim porukama molio da mu samo dozvolim da mi pomiluje grudi. Zapratio me je pre nekoliko meseci. Delovao mi je samo kao čovek sa viškom muških hormona, a sada sam šokirana saznanjem da je silovao devojčicu i to svoju ćerku. Blokiracu ga odmah - rekla je izvesna Adriana za Republiku.

Podsetimo, manijaku je jutros uhapšen a određeno mu je zadržavanje do 30 dana.

 

Komentari (0)

Loading