FATALNA DIANA IZ BIJELJINE PLANIRALA OTMICU AJFONKINOG ADVOKATA: U igri 1.000.000 maraka - htela da naplati dug!

Autor:

Hronika

27.10.2021

07:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Diana Jović Cvetinović, Sanja Stupar i Igor Perić uhapšeni su zbog sumnje da su u Bijeljini planirali otmicu advokata Miloša Stevanovića. Jović Cvetinović, kako se sumnja, bila je mozak operacije.

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ, instagram/dianajovic79

Advokat Tijane Ajfon na udaru Diane Jović Cvetinović

- Pre nekoliko godina preduzeće u vlasništvu Stevanovića kupilo je 22 prodajna objekta od preduzeća na čijem čelu je bila Jović Cvetinović. Kupovina je navodno bila dogovorena za milion maraka i Stevanović je uplatio 500.000. Odbio je da plati ostatak, jer je tvrdio da nije objektivno prikazano stanje kioska - prenosi Srpska.info.

Mediji navode da je Bijeljinka organizovala otmicu, kako bi naplatila dug. Plan su nameravali da realizuju u nedelju oko 20, tako što bi žrtvu u saobraćaju presreli i oteli, pa tražili otkup. Policija je pratila i prisluškivala osumnjičene.

Advokat Stevanović radi u porodičnoj kancelariji, koja spada u jednu od vodećih u Bosni. Bio je i branilac starlete Tijana Ajfon u postupku zbog prostitucije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading