JOVANA JEREMIĆ RASKRINKALA STARLETU: Tijana Ajfon drukala zbog Hrkalovićke, uskoro suočavanje sa Sorajom, a evo kada će dovesti Karleušu na Pink! (FOTO/VIDEO)

Autor:

Zabava

24.10.2021

15:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Jovana Jeremić otkrila je da je spremna na suočavanje Tijane Ajfon i Soraje Vučelić.

Republika

Foto: Ognjen Bogdanović

Jovana Jeremić

 

Odavno je bije glas da nema dlake na jeziku, a Jovana Jeremić sa svakim narednim korakom, kako u karijeri, tako i u komanukaciji sa nezgodnim sagovornima, daje svima do znanja, da sa njom nema šale.

Povodom njenog rođendana, voditeljka je puna entuzijazma, pripredila slavlje za gledaoce, ali i sagovornike iz studija, još danas uživo u programu, a dalje nastavlja sa svojim dragim ljudima da uživa u njenom bitnom danu.

Republika

Foto: Ognjen Bogdanović

Jovana Jeremić

Ekipa portala Republike.rs, našla se na licu mestu, oči u oči sa kontroverznom voditeljkom, te smo iskoristili taj trenutak, da Jovanu priupitamo, o aktuelnim dešavanjima, koje ovih dana potresaju domaću javnost. Jeremićeva se dotakla, njenog plana za dalju budućnost, ali je takođe spomenula i Tijanu Ajfon, sa kojom od skoro nije baš u zavidnim odnosima:

Naime, starleta je u jutarnjem programu na Red Tv-u rekla da je Jovana nervira, kao i da je debil, a Jovana je sada njenu izjavu prokomentarisala:

Republika

Foto: Ognjen Bogdanović

Jovana Jeremić o Tijani Ajfon

 

- Nije ona to htela namerno, Tijana nema lošu nameru, ona je to rekla sponatno nije znala da je snimana, ja sam joj odgovorila. Mene to ne tangira, meni je to simpatično, ipak je to Tijana - rekla je voditeljka, a ona otkrila da li će Tijanu ugostiti u jutarnjem programu.

- Tijana Ajfon može uvek da dođe kod mene u emsiju, posebno sada kada je poveziju sa Dijanom Hrkalović, da je radila za Dijanu neke "krimi radnje" da je drukala ljude, vrlo bih rado volela da mi Tijana Ajfon bude gost, ali naravno uključila bih Soraju Vučelić preko skajpa i mislim da bi to bila jako gledana emisija. 

Republika

Foto: Ognjen Bogdanović

Jovana Jeremić o Jeleni Karleuši

 

Na pitanje kada će se Jelena Karleuša vrati na Pink televiziju Jovana je rekla:

- To me svi pitaju, neću ništa unapred da pričam, nikad se ne zna. To vi mene povezujete sa JK zato što imam istu energiju kao i ona.

Šta je Jovana Jeremić još rekla pogledajte u videu na početku teksta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
vlada

25.10.2021 05:35

kakav krndelj