I PORED TOLIKO SLAVE PECAJU MOMKE NA INTERNETU: Ove poznate ličnosti su svoje partnere upoznali preko DRUŠTVENIH MREŽA!

Autor:

Zabava

22.10.2021

20:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznato je da su društvene mreže zauzele veliki deo naših svakodnevnih života. Ušle su u svaki aspekt naše svakodnevnice, pa i u upoznavanje potencijalnih partnera za kombinaciju, vezu ili brak

Republika

Foto: Republika

 

 Ekipa portala Republika.rs potrudila se da vam otkrije šta poznati misle o društvenim mrežama i dejting aplikacijama za potrebe upoznavanja, ali i ko je od njih koristio neku od popularnih dejting aplikacija.

Zadrugari koji pokušavaju da ostvare bliži kontakt


Već smo pisali kako Nenad Lazić Neca ne krije da mu je teško da nađe ljubav u svakodnevnom životu, te da je zbog toga otvorio nalog na dejting aplikaciji koja je orijentisana ka LGBTQ+ zajednici. Tada smo govorili o tome da je Neca uvezao svoj profil na toj mreži sa svojim instagram profilom. Zanimljivo je i da je njegova nekadašnja simpatija, Bora Santana, takođe, imao nalog na ovoj aplikaciji.
Iako je Neca tada za naš portal demantovao da je simpatisao svog cimera, mi smo se zapitali da li je nalog ipak otvorio da bi mu bio bliži i možda ostvario neki topliji kontakt.
Republika

Foto: Republika

 

 

Estradne ličnosti prosto obožavaju fejsbuk

Pevačica Ivana Selakov svog muža Peđu upoznala je baš preko fejsbuka još 2008. godine, a kako je govorila nju je zaintrigirala njegova profilna slika, te se sa njim mesecima dopisivala kada su napokon rešili da se upoznaju, a od tada žive bajku.
Malo manje bajkovitu priču imala je i pevačica Kaja Ostojić koja je krila svoju vezu sa hrvatskim fudbalerom Anžeom Mateom Pavlovićem, a razlog za to je njegova verenica.
Naime Kaja i Anže upoznali su se preko društvene mreže, a on je potpuno poludeo za našom pevačicom.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Ivana Selakov

Voditeljka Jovana Jeremić pre nekoliko godina govorila je da je svog supruga, takođe, upoznala preko fejsbuka, te da od tada uživaju u ljubavi. Naime, Vojislav Milošević kontaktirao je Jovanu zamolivši je da izađe sa njegovo majkom na večeru, jer je jako volela program koji je vodila ova popularna voditeljka. Oni su nastavili da se dopisuju narednih mesec dana i između njih se rodila prava ljubav. Kada smo pozvali Jovanu da nam ovo prokomentariše rekla nam je:

Republika

Foto: printscreen

Jovana Jeremić


- Nije istina da smo se Vojislav i ja upoznali preko društvenih mreža, a dalje ne bih komentarisala jer zaista ne znam ništa na temu dejting aplikacija i traženja partnera preko društvenih mreža.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading