JELENI KARLEUŠI ZAKAZAO FOTOŠOP: Pevačica se izblamirala gore nego sa Vranješom, stomak, podbradak, a tek OVAJ detalj! (FOTO)

Autor:

Zabava

21.10.2021

10:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Karleuša objavila je fotku na Instagramu, koja kada se uporedi sa slikom iz snimka nema veze sa vezom.

Republika

Foto: instagram.com/karleusastar

Jelena Karleuša napustila Zvezde Granda

 

Pevačica Jelena Karleuša i majka dvoje dece, koja ima veliku potrebu da na svojim nastupima uglavnom dolazi oskudno obučena, sa nekad vrlo degutantnim detaljima odeće, koji više otkrivaju, nego što pokrivaju telo. 

Iako sebe voli da predstavi kao divu, koja nema ni grama nesavršenstva na svom telu, te da je uvek zategnuta kao praćka, slike koje su isplivale na društvenoj mreži Instagram šokirale su sve. Naime, Jelena je neko ko na Instagramu objavljuje savršene fotografije, bez trunke celulita, grudi u vis, zadnjica savršeno izvajana, a tek o pločicama na stomaku da ne govorimo. 

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Jelena Karleuša pre operacija

 

Međutim, na njenom nastupu u jednom klubu, Karleuša se pojavila sa golim stomakom, a njeni vatreni fanovi odlučili su da ,,zakopaju" njihovu divu snimkom na kom se vidi ,,pravo stanje" Jelenine figure. 

Pločice, zategnut stomak i sjajan struk, sve to je palo u vodu, jer se na Instagramu pojavila slika iz snimka koju je neko od fanova snimio, na kom se vidi da Karleuša ima veliki podbradak, izbačen stomačić, ali i krupne ruke, koja ona inače pokušava da suzi u fotošopu. 

Republika

Foto: instagram.com

Jelena Karleuša sa i bez fotošopa

Ono što je dodatno sve nasmejalo jeste to što je Karleuša nešto kasnije objavila fotografiju u istom scenskom kostimu na Instagramu, ali taj prizor bio je daleko od onoga što zapravo jeste. Karleuša se ponovo potrudila da toliko obradi svoju fotografiju, da snimak i slika sa Instagrama nemaju veze sa vezom. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Stefan

21.10.2021 17:03

Ma kako da ne, jel se i u grandu prošle godine uživo i pred novinarima fotošopirala. Zar vi uopšte nemate šta da pišete? 😒😒😒

Odgovori 17 16
Stefan

21.10.2021 23:15

Čak i da je istina, nije to ništa što plastični hirurg iz turske ne može da reši. Skine silikone pošto više to nije in, zatim fitnes i sve u full.