MIROSLAV I MARKO MIŠKOVIĆ STIGLI U PALATU PRAVDE! Drugostepeno suđenje za utaju poreza! EVO KAKO IZGLEDAJU I KAKO SE PONAŠAJU! (FOTO/VIDEO)

Autor: Republika

Hronika

25.10.2021

10:15

Vlasnik "Delta holdinga" Miroslav Mišković i njegov sin Marko stigli su u Palatu pravde gde im danas počinje glavni pretres (suđenje) u drugostepenom postupku pred Apelacionim sudom u Beogradu, povodom optužbi za utaju poreza.

St/N. Pancic

Miroslav Mišković u Palati pravde

 

Pretres se održava nakon što je prošle godine Apelacioni sud odlučio da sam izvede ključne dokaze u ovom slučaju kako bi doneo pravosnažnu presudu.

 

 

Na razmatranju je druga prvostepena presuda Miroslavu Miškoviću i ostalim optuženim izrečena u martu 2019. godine u Specijalnom sudu u Beogradu.

Tom presudom je Miroslav Mišković osuđen na dve i po godine zatvora i novčanu kaznu od osam miliona dinara zbog pomaganja sinu Marku da utaji porez po odbitku od kapitalnog dobitka iz poslovanja putarskih preduzeća, od 320,3 miliona dinara.

Apelacioni sud je ranije potvrdio presudu kojom su Mišković i ostali pravosnažno oslobođeni optužbi za nanošenje štete putarskim preduzećima u Srbiji, ali je ukinuo deo presude koji se odnosio na utaju poreza i naložio da mu se suđenje ponovi.

Više slika pogledajte u galeriji ispod:

 

Komentari (0)

Loading