MIŠKOVIĆ STRASTVENI RIBOLOVAC: Tajkun ovih dana lovi na Jadranu (FOTO)

Autor:

Vesti

22.08.2021

16:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od najbogatijih Srba vec decenijama, Miroslav Mišković porodično letuje u Crnoj Gori gde ima vise nekretnina pored nove vile na Rosama.

Republika

Foto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ

Miroslav Mišković

Dok mladji članovi njegove porodice sa društvom krstare čitavim Jadranom, Miroslav   slobodno vreme koristi za ribolov.

- Ja sam ribolovac i to uspešan i mogu da vam pričam o tome kako lovim sabljarke - rekao je Mišković pre nekoliko godina u neposrednom razgovoru sa novinarima na jednoj konferenciji na otvaranju hotela na Novom Beogradu.

Tek sada, posle više godina od te izjave stigla je i potvrda da je prvi čovek "Delta holdinga" zaista umešan ribolovac.  

- Miroslav se fotografisao sa svojim bogatim ulovom iz morskuh dubina. On u Crnoj Gori ima čamac za ribolov i uživa da se otisne i zabaci mrežu i udicu. Na ribolov gleda kao na hobi i rekreacuju, ali uživa i da se pohvali među porodicom i prijateljima kad ulovi lepe primerke.

Foto: Printscreen

 

Fotografiju nasmejanog Miška kako ga od milošte zovu njegovi ljudi, u opuštenom izdanju sa plenom ispred sebe, objavila je njegova mezimica i naslednica Ivana Mišković Karić.

- Ćerka je tatici napisala "bravo" za pet primeraka skupe ribe koja poznavaocima morskog sveta liči najviše na ribu pagar i crveni zubatac - rekao je za Republiku prijatelj porodice  Mišković. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
MI6

22.08.2021 19:03

I bas sve iste velicine??? majstor je ovaj Miskovic, narocito da posalje sofera u ribarnicu....