(FOTO) ĐILASOV REDITELJ OPLEO PO NARODU PA DOBIO HLADAN TUŠ: U prljavu igru uvukao NOVAKA ĐOKOVIĆA, a onda mu GRAĐANI ZAPUŠILI USTA!

Autor: Republika

Vesti

01.08.2021

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đilasovi mediji javno promovišu sve pristalice opozicije koji otvoreno vređaju i Srbiju, i naš narod i vlast, a sada su u svoju prljavu priču uvukli i Novaka Đokovića.

Republika

Foto: printskrin

Nebojša Romčević

 

Reditelj i profesor FDU Nebojša Romčević čest je gost na Đilasovim medijima koje direktno on uređuje, pa tako i sagovornici imaju puno pravo da vređaju i ponižavaju sve redom bez ikakvih dokaza ili činjenica.

Upravo tamo ovaj reditelj dobija prostor da pljuje i omalovažava sopstvenu državu i njene žitelje.

Mediji koje vodi i uređuje tajkun Dragan Đilas kuju u zvezde ljude poput Romčevića, a svakim danom se utrkuju ko će dovesti što boljeg sagovornika koji će na sav glas iz dubine duše blatiti vlast i narod Srbije.

Isti taj Romčević čiji glas odjekuje na Đilasovim televizijama nastavio je da širi mržnju i po društvenim mrežama (malo mu tajkunski portali i televizije). Ovog puta na meti se našao i prvi teniser sveta Novak Đoković, kog je Romčević iskoristio kako bi još jednom preko svojih usta prevalio najtežu pljuvačinu i na taj način pokušao da ponizi državu.

- Mali je Novak (Đoković) da izleči komplekse ovog odvratnog naroda - napisao je Romčević na svom Tviter nalogu.

 

 

Nakon ove poruke podigla se velika prašina na Tviteru, pa su ljudi ostavaljali osuđujuće komentare ističući da naš narod nije odvratan:

- Zašto odvratan narod? Nećete čuti stranca da tako nešto kaže za svoju zemlju. Ko je god živeo u inostranstvu to najbolje zna... Isti Novak se ponosi svojom zemljom.

- Ima nas neodvratnih..

- Gospodine,idite vi kod nekog drugog naroda,pa budite srećni,a ostavite nas ,takvi kakvi smo. A odvratni,nismo.

- Neko ko može ovo da napiše treba da se duboko zamisli nad samim sobom. Odvratni narod ti inače obezbeđuje platu. - samo su neki od komentara na Romčevićevu poruku mržnje.

Građani Srbije već su navikli na raznorazne opozicione napade, laži i klevete, ali ipak niko nije računao da će ikad iko pokušati da iskoristi Đokovića u promovisanju mržnje prema sopstvenom narodu. I dok nas najbolji teniser sveta predstavlja u najlepšem svetlu širom čitave planete, u Srbiji i dalje razni Romčevići, Đilasi, Jeremići, Tepići...blate i uvlače u mrak svoju domovinu radeći isključivo protiv svog naroda.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Prolece

01.08.2021 12:56

Nebojša, ti si bolestan i mama koja te je rodila.

zašto

22.08.2021 19:22

Zašto ovo ne uzmete za izborni slogan?Ah, da vi nećete na izbore nema slobode medija.