HAJKA NA ŠEFA DRŽAVE: Đilasov sledbenik brutalno preti predsedniku, PARALELA SA ĐINĐIĆEM JE OČIGLEDNA!

Autor: Republika

Vesti

28.07.2021

14:49

Aleksandar Dikić, član GO Demokratske stranke koji podržava Zorana Lutovca, u sramnom tekstu koji je objavljen u dnevnom listu "Danas", koji se nalazi pod uređivačkom kontrolom lidera Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa, napisao je da "Srbija ima jednostavan izbor - ili Vučić ili Srbija".

Tanjug/J. ILIĆ
Aleksandar Vučić

On je ovim parafrazirao rečenicu "ako preživi Đinđić, neće Srbija", čime je bukvalno pozvao na ubistvo predsednika Aleksandra Vučića!

Mediji pod Đilasovom kontrolom već danima pokušavaju da kriminalizuju predsednika Vučića lažnim optužbama, dovodeći ga u vezu sa vođom kriminalnog klana Veljkom Belivukom, a sada su otišli korak dalje i objavili poziv na njegovo ubistvo povlačeći paralelu sa likvidacijom premijera Zorana Đinđića koji je ubijen 2003. godine.

- Uzalud čekamo novu krvavu košulju da bismo opet napunili beogradske ulice. Zar je opet potrebna krv da bismo reagovali? Ja upozoravam sada, pre bombi, pre krvi, pre bilo koje nesreće. Srbija ima težak, ali jednostavan izbor - ili Vučić, ili Srbija! - napisao je Dikić.

printscreen

Zanimljivo je da je ovaj tekst objavljen upravo u listu koji je pod Đilasovom kontrolom.

Pored toga, kao autor se potpisuje član DS koji podržava Lutovca, a poznato je da taj deo DS kontroliše upravo Đilas.

 

 

Komentari (5)

Loading
Mire

28.07.2021 15:27

Djilas i njegovi su odavno pokazali da su dno dna i da jedino sto znaju to je da lazu i mazu!

Jovana

28.07.2021 15:42

Mogu samo da prete, drzava je trenutno najjaca, a tako ce i ostati uz ovu vlast.

Nina

28.07.2021 18:10

Bolje da se ne oglašavaju, davno su se pokazali

Ivana

28.07.2021 19:47

Naravno da je ovo najveća hajka od strane opozicije. Građani zaista rade savršeno za našu državu i njene građane. Srbija se danas cela razvja i gradi, hvala Vučiću.