BRUKA I SRAMOTA JEREMIĆEVOG FAŠISTE! Gajić izvređao Kona

Autor: Republika

Vesti

27.07.2021

09:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednik Narodne stranke Vuka Jeremića Vladimir Gajić najprizemnije je uvredio epidemiologa i člana Kriznog štaba Predraga Kona!

RepublikaFoto: Tanjug/A. VUKELIĆ, S. Radovanović
Vladimir Gajić i Predrag Kon

I to, ni manje ni više, nego zbog Konovog porekla! 

Dobro ste pročitali!

Nakon brojnih izjava odmazde prema političkim neistomišljenicima, ksenofobije i seksizma, Gajić je prizemnom repertoaru uvreda dodao i antisemitizam, pošto je Kona uvredio na osnovu doktorovog jevrejskog porekla.

Naime, Gajić je na Tviteru napisao nebulozu koja će ostati upamćena u analima političkog beščašća u Srbiji.

Osvrćući se na Konovo zalaganje da se odvoje vakcinisani i nevakcinisani građani, Gajić je na svom Tviteru napisao komentar obraćajući se tajkunskim medijima.

- Kon: Racionalno je razmišljati o odvajanju vakcinisanih i nevakcinisanih - NOVA portal Jel moguće da jedan Jevrejin ovo govori? - napisao je Gajić.

Podsetimo, i Gajićev šef Vuk Jeremić neretko se "proslavi" na Tviteru i to tako što vređa sve one koji drugačije misle i koji se ne slažu sa njegovom politikom.

Na Jeremićevoj meti često su i takozvani obični građani, ali i najviši državni funkcioneri, poput premijerke Srbije Ane Brnabić koju je svojevremeno nazivao "huljom".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mitrofan Fustić Morija iz Kara

27.07.2021 11:08

Подржавамо вишегодишњи константан оправдан основан захтев широких народних маса, радних људи и грађана, радника, сељака, поштене интелигенције, да се успостави јавни регистар антидржавних антисрпских завереничких превратничких непријатељских медија, непријатељских новинара, непријатељских удружења, непријатељских политичких странака, непријатељских привредних субјеката, непријатељских образовних радника, непријатељских културних радника, непријатељских културних, спортских и образовних установа.