ZAŠTO VELJA NE POMINJE HRKALOVIĆEVU I STEFANOVIĆA: Savetnik ministra odgovorio kao iz topa, OVO JE NJEGOVA PORUKA!

Autor: Republika

Vesti

27.07.2021

06:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svetozar Vujačić, advokat i savetnik ministra policije Aleksandra Vulina, rekao je za Srpski telegraf da nije očekivao da ga pojedini mediji povežu sa koljačkom ekipom Velje Nevolje, ali da mu je pozadina cele priče kristalno jasna.

RepublikaFoto: ST/Tanjug/printscreen
Dijana Hrkalović, Velja Nevolja, Nebojša Stefanović i Svetozar Vujačić

MONSTRUMA NEĆU DA TUŽIM

- Posle predsednika Aleksandra Vučića i ministra policije Aleksandra Vulina i ja sam doveden u vezu s Belivukom. Sve te priče dolaze iz istog izvora, iz takozvanih opozicionih medija koji preko mene napadaju Vulina i Vučića. Oni su iskonstruisali celu tu priču oko povezanosti predsednika, Belivuka i Vulina, a mene su u svojim bolesnim glavama videli kao kariku koja ih je sve navodno spojila i povezala. Sve se radi zarad laži koje plasiraju preko svojih medija o nekakvom dilu Vučića s Belivukom samo s jednim ciljem - udariti na predsednika - smatra Vujačić.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Marko Miljković

On za iskaz Nevoljine desne ruke Marka Miljkovića zvanog Mesar, koji je izjavio da mu je Vujačić deda i veza s Vulinom, kaže da je nebulozna.

- To je toliko besmisleno da neću čak ni da ga tužim. Da biste nekoga tužili, on mora da bude čovek, a ovaj je monstrum - kaže Vujačić.

 

Štite Dijanu i Nebojšu

Primetno je, međutim, da u svojim iskazima koljači Belivuk i Miljković nigde ne spominju bivšu državnu sekretarku Dijanu Hrkalović niti nekadašnjeg ministra Nebojšu Stefanovića, koji je bio na čelu policije u vreme kada su harale Nevoljine ubice.

- Naravno da ih ne pominju zato što njih štite. Sve se to uklapa u ono što mi već znamo. Ja sam sto puta rekao da je bog poslao u decembru Vulina za ministra policije i da on nije došao na tu poziciju, svašta bi se desilo i sa Srbijom i predsednikom Vučićem. Ja to nisam rekao slučajno ni džabe.

 

Naime, Đilasovi i Šolakovi mediji, prema ustaljenom receptu, preneli su nove optužbe, ovog puta iz iskaza Miljkovića, koji je optužio ministra policije Aleksandra Vulina da je odabrao kuću strave u Ritopeku, u kojoj su Belivukovi koljači kasapili i mleli ljude. Vujačića je označio kao svog dedu i osobu koja ga je 2019. u klubu "Gotik" upoznala s ministrom Vulinom.

NEMAM UNUKE

Vujačić negira bilo kakve familijarne veze s Miljkovićem, za koga tvrdi da ga nikad u životu nije ni čuo ni video.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink

- Ja sam deda Marku Miljkoviću isto koliko ste i vi. Nikakve familijarne niti bilo kakve veze nemam s njim. Marka Miljkovića nikada u životu nisam ni čuo ni video. Ja uopšte nisam deda, moj sin nije oženjen niti mi je ćerka udata, tako da i nemam unuke - rekao nam je Vujačić.

Dodaje da su mu jasni motivi, ali da ne zna ko zapravo stoji iza cele priče, ko iz senke pokreće ovu iskonstruisanu aferu.

- To je izmišljotina jednog bolesnog uma gde ništa nije logično. Miljković će da izmisli sve što mu padne na pamet, da kaže sve što ga savetuju, samo da bi sebe oprao iako i sam dobro zna da to nije moguće. S obzirom na izvedene dokaze, može on da izmišlja šta god mu volja i da upliće koga god hoće, sve mu je to džaba - dodaje on.

Medijske instrukcije iz istog centra

Na pitanje kako je moguće da za četiri dana u javnost procuri prvo iskaz pred tužiocem Belivuka, a potom i Miljkovića, za Vujačića nije iznenađenje, posebno što se sve plasira preko opozicionih medija.
- Svi oni - Krik, Nova S, N1 dobijaju instrukcije iz istog centra. Kao televizija registrovana u Luksemburgu, N1 ne podleže našim zakonima, oni to dobro znaju i zloupotrebljavaju do iznemoglosti. Znaju oni da svojim monstruoznim izmišljotinama ne mogu da postignu apsolutno ništa, a opet to plasiraju u javnost da bi potkopali Vučića - ističe Vujačić.

Decenijama prijatelj sa Vulinom

Vujačić kaže da ga sa Vulinom povezuje višedecenijsko prijateljstvo.
- Ministra Vulina poznajem od 1990. Mi smo veliki prijatelji, porodično se poznajemo i nije me slučajno izabrao za svog savetnika. Ministar Vulin, to mogu da kažem sa sigurnošću, ima neograničeno poverenje u mene. To mi imponuje jer, da nema poverenje u mene, ja ne bih radio ovo što radim kod njega. Posao savetnika i ne može da se radi ako onaj koga savetujete nema 100 odsto poverenja u vas i vaš sud - ističe Vujačić.

 

 


 


 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading