TEA SUMNJA DA SU JE OTROVALE KOLEGE! Estrada u strahu, novi skandal odjeknuo! (FOTO)

Autor: Republika.rs

Zabava

22.08.2021

16:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna od trenutno najpopularnijih mladih pevačica Tea Tairović sumnja da ju je neko namerno otrovao jer su ljubomorni na njen uspeh.

Republika

Foto: youtube.com/IDJvideos.tv

Tea Tairović

 

Pevačica Tea Tairović provela je skoro 15 sati u bolnici nakon pevanja na jednoj privatnoj proslavi, usled čega je dobila trovanje.

Ona navodno sumjada to nije slučajnost, već da joj je neko od kolega podmetnuo nešto pokvarno da pojede: 

-Tea je radila jednu privatnu proslavu, i tokom pauze, dok su druge kolege pevale, ona je sela da nešto pojede. U njenom tanjiru hrana je već bila poslužena i ona je to i pojela. Nakon nekoliko sati počela je agonija, bolovi u stomaku, mučnina, otišla je odmah da legne, ali je kolabirala, zbog čega su je muzičari odvezli u bolnicu gde je provela 14 sati. Kada se povratila nakon pakla koji je prošla, počela je da slaže kockice i sumnjivo joj je kako je samo njoj pozlilo i kako se ona jedina otrovala, a maltene su jeli svi istu hranu. Počela je da sumnja da joj je neko od kolega podmetnuo nešto pokvareno, te da su je namerno otrovali jer su ljubomorni na njen uspeh, još je taj dan najviše bakšiša uzela. Ona je već istakla da se sa kolegama ne druži i da je svesna da je ne vole jer je smatraju ozbiljnom konkurencijom. Zato ni ne čudi što sumnja da su pokušali da joj naude - priča izvor za Star.

Nešto sam nezgodno pojela i agonija je trajala od nekih 2 ujutru do 4 popodne kad sam prosto kolabirala. Toliko sam bila slaba, nisam u sebe unela čak ni vodu, jer sam se bojala da će mi biti još gore i tada su me kolege odvele u bolnicu da dobijem neophodnu medicinsku pomoć. Užasno sam se osećala - rekla je pevačica Tea Tairović, piše Pink.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Stefa

23.08.2021 06:00

A da nije droga za silovanje? A da ona malo ne laže?