(FOTO) OVO SU NAJFATALNIJE I NAJPOZNATIJE ŽENE IZ NAŠEG PODZEMLJA: Pranje para, droga i prostitucija!

Hronika

15.12.2017

08:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

One mnogo vole novac, brzu vožnju, luksuz... Neke od njih zarađuju na prostituciji, prevarama, drogi... Većina su takozvane "starlete", što je izraz koji je u našem jeziku postao sinonim za prostituku. Povezane su sa opasnim momcima, sa kojima su neretko u ljubavnim vezama.

Foto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Napravili smo spisak najpoznatijih hapšenih, privođenih, žena u Srbiji.

Manekenka proneverila 37 miliona dinara

KATARINA REBRAČA

Manekenka Katarina Rebrača povukla se iz javnosti pre sedam godina. Tada su do javnosti dospele priče da je preko svoje humanitarne fondacije proneverila 37 miliona dinara. Taj novac bio je namenjen za pomoć ženama u borbi protiv raka dojke. 

Umesto da novac ode tamo gde je trebalo, završio je za ličnu upotrebu. Katarina je tada uahpšena i 7 meseci je provela iza rešetaka.

- Čitav život odvijao nam se u 12 kvadrata. Imale smo šest kreveta, šest kaseta, ćošak sa čučavcem gde smo vršile nuždu i tuš pod kojim smo se kupale, prale sudove, ali i u istoj prostoriji jele - izjavila je tada Rebrača za naše medije.

Inače, ovo suđenje i dalje traje. 

RepublikaFoto: youtube.com/Parovi TV HAPPY
Prlja je bila jedna od "mula"

NINA PRLJA

Starleta Nina Prlja, koja se proslavila u rijalitiju "Parovi", uhapšena je prošle godine u velikoj akciji SBPOK-a. Nina je bila jedna od takozvanih "mula", odnosno onih koji prenose drogu u telesnim šupljinama preko granice.

Prlja je u svom stomaku pokušala da prošvercuje kokain preko naše granice, a destinacija joj je bila Dubai. Inače, gram kokaina u Emiratima košta 500 evra.

Nina je nekoliko meseci provela u Okružnom zatvoru, odnosno CZ-u. 

- Meni je sve bilo čudno kada sam izašla iz zatvora, kao da nisam bila tu 20 godina. Zatvor i ovde su jedine dve zatvorene prostorije gde sam bila. Prvo mi bude previše dosadno, gledam u jednu tačku, onda se priviknem za dve nedelje, počnem da pričam, da se uklapam. Prve dve nedelje u CZ sam bila u šoku, tražile smo u devet da nam ugase svetlo. Odgledamo seriju i legnemo - izjavila je Nina.

MIMI ORO

 

 

SRECNA NOVA GODINA! ❤

A post shared by Mimi Oro (@milicazivanovicmimi) on Jan 1, 2016 at 6:00am PST

 

Milica Živanović, poznatija kao Mimi Oro, hapšena je za prostituciju u akciji Odeljenja za javni red i mir beogradske policije pre 3 godine. Sa njom je uhapšeno još sedam devojaka, koje su se takođe sumnjičile za prostituciju.

Inače, starleta Mimi Oro koja je postala poznata po pitanju: "Koja je najveća ptica?" - na koje je odgovorila "Oro".

JELENA KRUNIĆ

 

 

Poznata učesnica mnogih rijalitija, uhapšena je sa drogom koju je "štekovala" u gaćama. Kod nje i njenog prijatelja pronađen je spid, koji je jeftinija zamena za kokain.

Krunićka je dobila uslovnu kaznu.

OLJA CRNOGORAC

 

 

 

Tvoja najbolja učiteljica je tvoja poslednja najveca greska?

A post shared by olja crnogorac (@montenegrina_olja) on Dec 13, 2017 at 1:05pm PST

 

Istina je da Olja Crnogorac baš i ne spada na ovu listu, jer se sa "drugarima u plavom" družila zbog vožnje u alkoholisanom stanju, ali opet, prekršila je zakon. Ona je privedena pre 4 godine na Slaviji. 
Nakon merenja je utvrđeno da je voditeljka imala 1,69 promila alkohola u krvi.

Odvedena je u stanicu Mirijevu na trežnjenje, a prilikom privođenja nije pravila scene već je sve vreme telefonirala.

EMA LAPIN

RepublikaFoto: www.youtube.com/Parovi TV HAPPY
Ema pala sa 6 kilograma

Ema Lapin, pevačica i starleta, uhapšena je sa čak 6 kilograma droge, marihuane. Ema se proslavila u rijalitiju "Parovi", a u pritvoru je provela mesec dana.

- Najviše mi je nedostajao seks, ali ono čega nema, bez toga se može. Jaka sam ja, pa mogu da izdržim, tako da nije bilo većih problema. Morala sam da se naviknem na uslove tamo, dobila sam priliku da pričam sa mojima, ali bilo je trenutaka kada sam padala u očajanje i plakla, ali i kada sam se smejala. Prepoznali su me u zatvoru i tražili su mi autogram. Drago mi je kada me prepoznaju gde god da sam, jer je moj obraz čist. Nisam ja prva, u zatvor dolaze poznate. Sve je to za ljude - rekla je Ema za beogradske medije. 

TIJANA AJFON

RepublikaFoto: tanjug
Tijana Ajfon zaglavila zvog napada na policajku

Tijana Ajfon privedena je nakon što je u jednom noćnom klubu udarila policajku u civilu. U pritvoru je bila 24 sata. Osim ovog fizičkog obračuna, za Tijanu se sumnja da je umešana u lanac elitne prostitucije.

- Bila sam u pritvoru na Novom Beogradu, ne možeš ni da shvatiš koliko je prljavo, ali su meni donosili hranu i vodu. Ja sam lepo uzela tu vodu, oprala daske, i naspavala se samo tako! (smeh) Ništa strašno - pričala je TIjana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
joja

15.12.2017 13:37

Kako prostitucija "elitna"? To je krivično delo. Ne postoji elitno krivično delo pobogu.