EKSKLUZIVNO SLIKE I DETALJI HAPŠENJA TIJANE AJFON!

Autor:

Zabava

29.08.2017

18:30 >> 20:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Starleta Tijana Maksimović, alijas Tijana Ajfon, napravila je skandal na Novom Beogradu kada je, nakon brojnih uvreda koje je uputila službenom licu, fizički nasrnula na policajku, zbog čega je završila u zatvoru.

RepublikaFoto: instagram.com/ticamaksimovic
Bahata starleta

Naime, starleta je poznata po bahatom ponašanju, koje ju je ovog puta dovelo iza rešetaka. Tijana se pre dva dana žustro raspravljala sa drugaricom, a svemu tome svedočili su i policajci koji su se tu zatekli. Kada su pokušali da ih razdvoje da to ne bi eskaliralo u tuču, Ajfonka je potpuno pobesnela, te završila u zatvorskoj ćeliji, u kojoj je i prespavala.

 

Pljuštale uvrede

- Tijana se sa prijateljicom našla na Novom Beogradu, kod Arene. Čim su se srele kod Maksimovićkinog džipa, počele su da viču jedna na drugu. Svađa je dugo trajala, obe su bile vidno besne i nisu prestajale da se raspravljaju. Uvrede su samo pljuštale, iz minuta u minut bilo je sve gore. Ljudi su zastajali i posmatrali ih, nisu mogli da veruju šta se dešava, delovalo je kao da će se pobiti svakog časa. Tijana je u jednom trenutku čak i bacila svoj telefon, koji je tresnuo o pod i razbio se u deliće od siline udarca. Nakon toga je naišla policijska patrola, koja se zaustavila da vidi šta se dešava. Iz automobila je izašla policajka, verovatno je mislila da je u pitanju tuča dve žene, pa je prišla da ih razdvoji i smiri situaciju. Međutim, situacija se nije smirila, već je eskalirala kad se policajka umešala - započeo je očevidac za Srpski telegraf i dodao:

Foto: Privatna arhiva
Trenutak hapšenja Ajfonke

Opirala se

- Ajfonka je nastavila da viče na devojku sa kojom se sukobila, a kad su je prekinuli, uvrede je uputila i službenom licu. Uopšte se nije suzdržavala, bila je potpuno van sebe. "Droljo u uniformi, sada ću da te odalamim!", urlala je na policajku.

Nakon što je situacija potpuno eskalirala, policajka je izvadila lisice i pokušala da privede Tijanu, koja se silovito opirala. Pored niza uvreda koje joj je uputila, dok je pokušavala da se otrgne od službenice, silovito ju je udarila laktom. Jedva su uspeli da je savladaju, uz poruku da za postupke koje je učinila može da dobije čak i tri godine zatvora. Stavili su joj lisice i priveli je u policijsku stanicu na Novom Beogradu, a ona ni tamo nije prestala sa vikom, galamom i svađom.

- Starleta je ostala da prenoći iza rešetaka, a drugarica sa kojom se prvobitno sukobila nije uhapšena, ali je pošla sa njom da vidi kad će je pustiti. Nakon čitavog skandala, protiv Tijane je podneta krivična prijava zbog napada na službeno lice - zaključio je naš izvor.

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Tijanom Ajfon da bismo potvrdili navode, ali je AJfonka sve vreme bila nedostupna. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading