Ajfonka: Bulatu treba oduzeti dete!

Autor:

Zabava

27.08.2017

16:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Starleta Tijana Ajfon ne prestaje da vodi rat protiv Marka i Marije Bulat, a nakon žustrih uvreda preko društvenih mreža, Tijana tvrdi da oboje koriste psihoaktivne supstance, te da im zbog toga treba oduzeti dete.

Foto: instagram.com/ticamaksimovic
Starela Tijana Ajfon

Naime, Ajfonka tvrdi da je u svet droge Marka uvela Marija i da on ranije nije konzumirao kokain.

- Ubeđena sam da je Marka uništila žena. Kada je bio sa mnom u vezi, pričao mi je da je mrzeo devojke koje se drogiraju, da je to strašan greh i da ne bi nikada mogao da bude sa devojkom koja se drogira. Stalno je govorio da su to labilne ličnosti, osobe lakog morala, a gledajte ga sada nakon što je oženio najgoru od svih. Šta žena može muškarcu da uradi, to niko ne može. Sada se i on drogira sa ženom, sram ih bilo oboje, jadno ono njihovo dete sa takvim roditeljima. Pitam se ko se brine o detetu kada su mama i tata na kokainu. Treba im oduzeti dete - rekla je Tijana za Srpski telegraf.

Foto: instagram.com/bulat.marko
Bulat sa suprugom i decom

Podsećamo, Marko Bulat priveden je u policijsku stanicu u Baru zbog posedovanja male količine narkotika, ali njegova supruga Marija navodno je preuzela krivicu na sebe. Pošto je reč o dozi za ličnu upotrebu, pušteni su na slobodu, s tim da će protiv Marije biti podneta prekršajna prijava. Bulat pak tvrdi da je klubu u Baru, gde je pevao, bila samo racija i da kod njih nije pronađena nikakva droga. Inače, sve troje ulaze u rijaliti "Zadruga", tako da se očekuje pravi spektakl i ozbiljne svađe među njima. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading