AJFONKA BESNA: Ulazim u "Zadrugu" da dokrajčim Bulata!

Zadruga

23.08.2017

06:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna od najpopularnijih starleta Tijana Ajfon rešila je da uđe u "Zadrugu" kako bi se konačno obračunala sa bivšim ljubavnikom Markom Bulatom!

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Ljuta Ajfonka

Naime, kada je Tijana Maksimović čula da pevač sa porodicom ulazi u rijaliti na TV Pink, to je bio samo razlog više da prihvati ponudu da se i sama pojavi u do sada neviđenom šou-programu na ovim prostorima.

Osveta

Kako saznajemo, ova vest posebno je uznemirila Bulata jer je svestan da Ajfonka može da mu napravi ozbiljan problem u braku sa Marijom, s kojom je pristao da učestvuje u rijalitiju. Tijana za Srpski telegraf otkriva da je konačno došao trenutak da se obračuna sa pevačem i da iznese u javnost detalje njihove burne ljubavne veze, koji će, kako kaže, šokirati naciju.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Marko Bulat

- Muka mi je više da dotični i njegova supruga dobijaju medijski prostor zahvaljujući mom imenu, ali sada je konačno došao trenutak da vrlo bitne stvari izađu na videlo i to pred višemilionskim auditorijumom koji će pratiti "Zadrugu". Dosta je bilo sa njegove strane da me omalovažavaju kao devojku, dosta je bilo izbegavanja svega i podmetanja krivice meni, jer on i ona odlično znaju da ja posedujem toliko informacija zbog kojih će se pokajati što su me uopšte ikada u životu uzeli u usta, pogotovo u ružnom kontekstu - poručuje Tijana.

Suočavanje

Kao što je Srpski telegraf već pisao, Ajfonka, koja javno komentariše bračni par Bulat svaki put kada upadne u novi problem, i nedavno ih je oplela jer su se kao roditelji malog deteta ponovo našli u narko-aferi.

RepublikaFoto: instagram.com/bulat.marko
Porodica Bulat

- Ja njima i na taj način dajem publicitet, to je sigurno, ali neka... Ne mogu da dočekam trenutak kada ću pogledati Marka u oči i postaviti mu neka pitanja na koja neće moći da okoliša jer ću ga dokrajčiti. Inače, ne mogu da prećutim kada su njih dvoje i njihove nameštene afere u pitanju, mučno je o njima više i čitati. Ali oni su zanimljivi dosta zbog jedne činjenice. Kada plasiraju laži o njima, to naravno sami smisle kako bi se pojavili u medijima, onda mene krive kako im podmećem, a kada ih uhvate sa tamo nekim nedozvoljenim supstancama, već ne znam koji put, onda imaju neko dobro objašnjenje, smešta im neka moćna žena preko mene, sram ih bilo - zaključuje Tijana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading