ŠOK: Marko Bulat ulazi sa bebom u rijaliti!

Autor:

Zadruga

17.08.2017

05:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rijaliti "Zadruga" ne prestaje da iznenađuje javnost iako još nije ni počeo sa emitovanjem, a nakon informacije da je čelnik TV Pink Željko Mitrović odlučio da će 33. učesnik biti beba, svi su bili u nedoumici čije će se dete naći na malim ekranima. Kako saznajemo, rijaliti-beba biće ćerka Marka Bulata, Dorotea, a osim toga, Bulat pregovara da se odrastanje bebe odvija pod budnim okom kamere i nakon rijalitija.

Foto: instagram.com/bulat.marko
Bulat sa suprugom i decom

Naime, kako izvor navodi, Mitrović je osmislio da se u Beloj kući u sklopu kompleksa "Zadruge" nalazi i kolevka, a produkcija je timski odmah došla na ideju da to bude dete Marka i Marije Bulat.

- Mitrović je timu koji radi na produkcijski najzahtevnijem rijalitiju saopštio da 33. učesnik ipak neće biti Ljubinko, zlatna ribica, već beba. Takođe, Mitrović je imao zamisao i da beba do punoletstva ne izađe iz rijalitija. Produkcija je tim povodom danima pregovarala sa porodicom Bulat, a iako je Marko isprva odbio da uvede svoju petomesečnu ćerku Doroteu u rijaliti, na kraju su postigli dogovor i kompromis - otkriva izvor i nastavlja:

- Marko se dogovorio sa suprugom Marijom da svi zajedno uđu, međutim, kako je njena ćerka iz prvog braka Sofija školarac, ona neće moći da učestvuje. Što se tiče bebinog ostanka u rijalitiju, postigli su kompromis, te će i nakon "Zadruge" kamere pratiti odrastanje malene Dorotee - završava izvor.

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Markom kako bismo proverili ove navode, međutim, on do zaključenja ovog broja nije odgovorio na naše pozive i poruke.

Kako je Srpski telegraf pisao, medijski mag Željko Mitrović otkrio je deo svoje nove zamisli javnosti, a na pitanje da li je inspiracija za ovaj najveći rijaliti-šou svih vremena bio film "Trumanov šou", Željko Mitrović se osmehnuo i kratko odgovorio:

Foto: Promo foto
Televizijski mag Željko Mitrović

- Film "Trumanov šou" je nastao 1998, "Veliki brat" 1999. godine, a mi se nalazimo u 2017. godini! Danas je sve drugačije, i ne zaboravite da se nalazimo u digitalnoj eri. Ja se prvi put u životu bavim rijaliti-programom i verujte mi da ovaj program vidim drugačije nego što je to bio slučaj do sada.

Inače, Marija i Marko Bulat ostvarili su se u ulozi roditelja 17. februara ove godine, ali su to krili od javnosti zato što se Marija porodila u šestom mesecu trudnoće, zato što lekari nisu bili sigurni da će beba preživeti. Dorotea je bila u inkubatoru tri meseca, a nakon što joj se stanje stabilizovalo, pevač je priznao za medije šta se dogodilo. Par se venčao 2015, a nedugo nakon venčanja otkrili su da su izgubili bebu. Marija iz prvog braka ima ćerku Sofiju, sa kojom Marko ima odličan odnos.

Foto: Promo foto

Podsećamo, rijaliti "Zadruga" emitovaće se na TV Pink od 6. septembra. Za tri glavne nagrade takmičiće se 32 učesnika, među kojima su Maja Nikolić, Lepi Mića, Zoran Marjanović, Dušica Grabović, Mina Vrbaški, Nada Obrić i mnogi drugi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading