LUKASOVA BIVŠA ULAZI U RIJALITI: Sonja Vuksanović ulazi u "Zadrugu"!

Autor:

Zadruga

08.08.2017

14:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša supruga folk pevača Ace Lukasa Sonja Vuksanović biće učesnica novog rijalitija na TV Pink "Zadruga", koji pomera granice šou-programa na ovim prostorima, ekskluzivno saznaje Srpski telegraf.

Foto: ST/V. LUKIĆ
Sanja Vuksanović buduća učesnica rijalitija Zadruga

Navodno, Sonja se sa vlasnicom ružičaste imperije Milicom Mitrović već dogovorila da se pojavi u najvećem šouu u regionu, a koliko zapleta i razotkrivanja estradnih afera će biti prisutno u luksuznom gradu, čija izgradnja je pri kraju, govori i spisak do sada otkrivenih učesnika.

Sapunica

 

- Isprva Sonja nije želela da se eksponira na taj način zbog burnog rastanka od Ace, ali dobila je uslove koje nije mogla da odbije. Pregovori su bili dugi i naporni, ali se sve završilo na obostrano zadovoljstvo. Njenom pristanku doprinelo je i to što ju je podržala njena ćerka Sofija - otkriva dobro upućeni izvor za Srpski telegraf. 


Kako se nedavno našla u žiži javnosti zbog navodne afere sa našim slavnim košarkašem Markom Jarićem, Sonja je pun pogodak produkcije jer publika jedva čeka da vidi kako će se ponašati pred stalnim nadzorom kamera. Veliku pažnju je privuklo i to što se, nakon što je njena ljubavna afera obelodanjena u medijima, Sonja iselila iz zajedničkog stana u kojem je živela sa Lukasom, dok je folker, tada čvrsto rešen da se razvede, uplovio u romansu sa Branislavom Pašajlijom, s kojom je čak planirao zajednički život.

Međutim, iako je Lukasova nova devojka zaintrigirala javnost jer se u isto vreme razvodila od supruga Željka Pašajlije, s kojim ima sina, sapunica je dobila potpuni obrt. Popularni folker je ubrzo prekinuo vezu sa njom i rešio da ponovo pokuša da izgladi odnos sa Sonjom. Vuksanovićeva je trenutno na moru sa ćerkama Viktorijom i Sofijom, a luksuzni odmor finansira Lukas, koji je takođe na primorju poslovno. Iako su ih paparaci uslikali na zajedničkom ručku, spekuliše se da od pravog pomirenja ipak nema ništa.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading