Jelena Krunić osula paljbu po Teodori i Đusu!

Autor:

Zabava

29.10.2017

12:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako je Jelena Krunić ušla u vilu "Parova" tako je nastao haos, pošto je bez dlake na jeziku komentarisala vezu Teodora i Đusa, ali i Ivana Marinkovića.

RepublikaFoto: printscreen/TVHappy
Ivan Ivanović Đus i Teodora Radoičić

- Mislim da su ona njihova pravdanja "Nismo spavali zajedno, između nas je bio plišani meda", nebulozna. Moje mišljenje povodom situacije oko koje se baš podigla prašina je da je Đus trebalo na prvo mesto da stavi to da je suprug i otac. A Teodora, baš zato što je "brat", trebalo je da malo razmisli o svemu tome. Zašto si legla sa njim? Sve se vidi na snimku i nije nimalo naivna priča. Nije se njegova supruga džabe naljutila - rekla je Jelena, a potom se obratila Ivanu Marinkoviću.

RepublikaFoto: printscreen/happytv
Ivan Marinković

- Ivane Marinkoviću, mislila sam da si ti najveća ljigavština na svetu, međutim, nakon što sam čula neke stvare vezane za stan i hipoteku, ja sam malo stala na tvoju stranu, ali ti ne mogu sve oprostiti. Pa bih ti, evo poručila, ne da, što pre izađeš, već da nakon izlaska iz rijalitija više vremena provedeš sa svojom ćerkom - rekla je Jelena Krunić.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading