KRVAVE PARE ZAKOPAO ISPOD ŠLJIVE: Na ovom mestu je Goran Džonić sakrio ukradeni novac porodice Đokić (VIDEO)

Autor:

Hronika

22.10.2021

16:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Goran Džonić, uhapšen zbog sumnje da je brutalno ubio, a zatim spalio tročlanu porodicu Đokić, novac koji je ukrao od njih, zakopao je ispod šljive na svom imanju.

Republika

Foto: facebook.com/printscreen, Profimedia

Goran Džonić

Zbog sumnje da je počinio ovaj nezapamćeni zločin sinoć je uhapšen Goran Džonić (59), brat od tetke ubijenog Gorana Đokića.

Reporteri Republike.rs posetili su danas mesto odakle je osumnjičeni za ubistvo porodice Đokić, i tom prilikom su snimili mesto na kom je osumnjičeni zakopao novac koji je ukrao od Đokića nakon njihove likvidacije.

Džonić je, pošto je ubio i spalio celu porodicu, iz sefa u automobilu uzeo novac. Po izvršenom trostrukom ubistvu i pljački, 43.000 evra je zakopao u dvorištu svog sina.

Kada je policija došla po njega, on je prvo rekao da ih je najverovatnije ubio njegov sin, ne znajući da je temeljna policijska istraga već utvrdila da je on počinio gnusni zločin.

Podsetimo, kako smo već pisali Džonić koji je osumnjičen da je oteo i ubio Gorana, Gordanu i njihovu ćerku Lidiju Đokić, na sahrani u Aleksincu 7. oktobra 2021. godine nemo je posmatrao ispraćaj na večni počinak svoje rođake.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading