KIMI RADISAVLJEVIĆ PROGOVORIO O KLANU BELIVUK-MILJKOVIĆ: Nadam se da je Goksi poslednja žrtva s tribine!

Autor:

Hronika

22.09.2021

04:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miloš Radisavljević Kimi, nekadašnji vođa "Grobara" i "Alkatraza", poslao je javno poruku navijačima Partizana da se isele s juga, gde su godinama dominirali "Principi" Veljka Belivuka, koji su sejali smrt po Srbiji, ali i Crnoj Gori i širom regiona, i na najgnusniji način mučili žrtve, žive ih sekli na komade koje su mleli u mesarskom mlinu i usitnjene bacali u reke ili zakopavali u zemlju.

Republika

Foto: Starsport

Miloš Radisavljević Kimi

Kimi je prvi put progovorio o jezivoj likvidaciji Gorana Veličkovića Goksija u emisiji "Balkan info", rekavši da se nada da je gotovo sa zločinima bande s južne tribine stadiona u Humskoj.

- Goksijevo ubistvo je katastrofa. Velika tragedija jer on je dete Partizana, dečko kojeg poznajem 20 i više godina sa stadiona i koji je uživao ogromno poštovanje pravih navijača. Nadam se da je to poslednje ubistvo među navijačima Partizana - rekao je Radisavljević, koji danas predvodi grupu "Partizanovci", o zločinu koji je potresao Srbiju.

Goran Veličković Goksi je nestao 3. avgusta prošle godine u centru Beograda. Kako se kasnije saznalo, njega je otela Belivukova grupa i u kući strave u Ritopeku brutalno ga mučila satima, pa ubila, a onda su mu odsekli glavu. Jezivi prizor su fotografisali, a fotografije koje je policija pronašla i na kojima se vidi da je na njegovim leđima nožem urezana poruka "Korać je pi*ka", sa odsečenom glavom među nogama, klan je navodno prosledio "škaljarcima", za koje je Goksi, navodno, radio.

Navijački vođa je rekao da i u grupi "Kićina braća", koja nosi naziv po njegovom drugu, vođi "Grobara" Ljubomiru Markoviću Kići, kojeg je u novembru 2019. ubio plaćeni ubica po Belivukovom nalogu jer se s njim borio za prevlast na južnoj tribini, ima dobrih momaka.

- Ima i onih koji nisu navijači - kazao je Radisavljević, koji je bio revoltiran odlukom svog druga Kiće da po izlasku s izdržavanja kazne zbog ubistva Tatona ostane na južnoj tribini.

- Kap koja je prelila čašu je Kićino ubistvo. Nismo hteli da učestvujemo u tim mafijaškim obračunima. Čim su se stvari otrgle iz navijačkih okvira, mi smo se povukli da još neko ne izgubi glavu, ali, nažalost, opet je izgubio. Strašno je to što mu se desilo - kazao je Kimi.

Kobne večeri, Kića je igrao fudbal u balonu u Ulici Grčića Milenka, preko puta Osme gimnazije. Kad je izašao iz balona, primetio je da mu se čovek u crnom ubrzano približava i počeo da trči ka obližnjoj benzinskoj pumpi, ali ubica ga je jednim hicem pogodio u leđa. Marković je pao, a napadač mu je prišao i overio ga s još dva hica u glavu. Ubica je pobegao džipom u kojem ga je saučesnik čekao u blizini.

Otmica i poniženje druga iz "Alkatraza"

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Rade Petrović

Kimi je komentarisao snimak Belivuka i Miljkovića gde pod prinudom snimaju njegovog druga iz "Alkatraza" Radeta Petrovića, tražeći od njega da se javno ponižava.

- Da podvučemo crtu što se toga tiče. Taj dečko je navijač koji je doživeo neprijatnost od ljudi koji nisu navijači i koji nemaju veze s Partizanom i grobarima! Stvorena je atmosfera kao da na tribini ratuju neka dva klana, a ne da neki kriminalci, koji imaju podršku dela bezbednosnih struktura, napadaju i maltretiraju prave navijače Partizana, i to samo zato što neće da daju legitimitet tome što se radi. Tu nije bilo nikakvih ličnih problema - rekao je Kimi, misleći očigledno na kriminalnu grupu Veljka Belivuka i Marka Miljkovića iako nijednom nije izgovorio njihova imena uprkos tome što non-stop govori o delovanju njihove kriminalne grupe. Kazao je da je po ponašanju i statusnim simbolima bilo jasno ko su kriminalci među navijačima.

Napala ga Belivukova ekipa

Republika

Foto: printscreen/TVPink

Marko Miljković i Veljko Belivuk

Radisavljevića je u julu napala grupa momaka sa štanglama i kaiševima dok je sedeo u lokalu na Dorćolu s nekoliko mladića. Plan napadača je osujećen, budući da im je Kimi uzvratio spremno, te su oni primorani na bekstvo.

Kako su mediji tada preneli, napad na Kimija predvodio je nekadašnji član "Partizanovaca" i Kimijev blizak prijatelj, koji je prešao na stranu Belivuka i Miljkovića kada su "Principi" preuzeli južnu tribinu stadiona Partizana, kao i da je Belivuk iz zatvora naredio napad na Radisavljevića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading